GLOSSYBOX

12 spoilers från GLOSSYBOX Adventskalender 2021

Vad döljer sig egentligen bakom luckorna i årets adventskalender? Här avslöjar vi 12 spoilers från GLOSSYBOX Adventskalender 2021!  

För en beauty lover är det få saker som skapar så mycket julstämning som att lägga vantarna på, och få hem, en adventskalender full med skönhetsprodukter förpackade bakom 24 luckor. GLOSSYBOX adventskalender är en återkommande favorit bland er Glossies och medan ni som redan beställt den väntar på att den ska skickas ut till er, eller om du vill veta mer om vad den innehåller innan du klickar på köp-knappen, bjuder vi här på hela 12 spoilers från kalendern. 

Även om vi gissar att vi redan varit ganska tydliga med vad det här inlägget kommer handla om så tåls det att upprepas: Fortsätter du nu att läsa kommer du få se hälften av vad adventskalendern innehåller. Vill du inte ha några spoilers?
Klicka dig vidare här för att beställa kalendern direkt istället! 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 1: Pixi – Glow Tonic

Det här är en hudvårdsprodukt som alla måste uppleva! Precis som namnet avslöjar så kommer den få din hy att stråla! Det exfolierande ansiktsvattnet är berikat med fem procent glykolsyra som minimerar porer, sveper bort överflödig olja från huden och rengör på djupet. OBS! När du använder produkter med glykolsyra rekommenderas alltid solskydd under dagtid.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 2: Babor – Doctor Babor Hyaluron Cream

Ge huden en daglig fuktboost med den här lätta krämen som passar både dag och natt. Innehåller HY-3 peptider och en unik kombination av trippelverkande hyaluronsyra som hjälper till att öka hudens fuktnivå och behålla den återfuktad och mjuk.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 3: Ciaté – I am Woman Palette 

Den här ögonskuggspaletten har inspirerats av starka kvinnor som gjort skillnad genom historien. De 24 skuggorna går i mjukt beige, neutrala toner med skimmer, mjuka matta nyanser och intensiva metallskuggor. Alla har en krämig formula och rik pigmentering vilket gör att du kan variera din makeup-look i oändlighet – bara genom att ha den här paletten i din hand!

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 4: James Read – Sleep Mask Retinol Tan Retinol Face 

En multifunktionell nattkräm som gradvis bygger upp en naturligt solkysst look samtidigt som retinol och hyaluronsyra reducerar fina linjer, återfuktar och vårdar – allt medan du sover. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 5: Benefit – The POREfessional Super Setter Mini

Avsluta din makeup med setting spray för att hålla sminket på plats i upp till 16 timmar. Lämnar huden fräsch och återfuktad samtidigt som överflödig olja reduceras. Ger huden en matt finish.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 6: Zoeva – Infinite Potential Mascara 

Ge fransarna volym, längd och definition med mascara från Zoeva! Den krämiga formula ger fransarna en ultrasvart och smulfri finish.

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 7: ELEMIS – Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 

Avlägsna make-up och orenheter från huden med uppiggande ansiktsrengöring från ELEMIS. Minimerar synligheten av porer och reducerar överflödig talg för att huden ska kännas balsnerad.  

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 8: Molton Brown – Orange & Bergamot Bath & Shower Gel 

Skäm bort dig själv med ett lyxigt bad eller dusch – och låt Molton Brows bad- och duschgel göra dig sällskap! Dröm dig bort till varmare breddgrader med apelsinträd och blå himmel! 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 9: Eyeko – Black Magic Liquid Eyeliner 

Kolsvart eyeliner som snabbt och enkelt markerar fransarna och ger dig en elegant och lyxig look. Även om du inte är van att applicera eyeliner hjälper applikatorn dig att få en skarp linje, som du sen kan förstärka efter tycke och smak. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 10: Wander Beauty – Trip for Two Blush and Bronzer Duo 

Med den här paletten väcker du ansiktet till liv med varm nyans för kindäpplet och bronzer som förstärker dina drag och ger huden en solkysst touch. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 11: Illamasqua – Mini Anti Matter Lipstick 

Inte för matt men heller inte glossigt. Med Illamasquas läppstift får du ett långvarigt resultat med intensiv färg i pink nude. 

GLOSSYBOX Adventskalender, spoiler 12: RealHer – Eye Am Strong Definer Brow Pencil 

När ögonbrynen är redo är även du good to go! Den smala pennan definierar och formar dina bryn, och skapar hårliknande strån för ett naturligt resultat.  

If you snooze, you loose! Klicka hem din adventskalender här! 

Läs också:
GLOSSYBOX Adventskalender 2021: Lanseringsdatum, spoilers och pris

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

 



Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor