GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Adventskalender 2019: Lanseringen har öppnat!

24 DAGAR AV SKÖNHETSMAGI

Väntan är äntligen över: lanseringen av GLOSSYBOX Adventskalender har nu öppnat!

Gör december till en gnistrande månad av skönhetsmagi och öppna spännande julklappar från 24 varumärken som Benefit, Nudestix, Hey Honey, Annemarie Börlind. GLOSSY-favoriten Benefit fyller december med skönhetsmagi i form av den matta, flytande eyelinern Roller Liner! Rama in ögonen med nattsvarta, sylvassa vingar.

 Vinterglåmig hud blir ett minne blott med Hey Honeys lugnande och intensivt återfuktande ansiktsmask Sweet Treat Wild Berry and Honey Yogurt Recovery Mask. Den härligt krämiga ansiktsmasken är berikad med vårdande ingredienser som blåbärsfröolja och honung.

Adventskalendern har ett värde över hela 4700 kronor och blir din för 1299 kronor. Begränsat antal, först till kvarn! 💋

KÖP NU

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor