GLOSSYBOX

Allt du behöver veta om nya The Man Box

Årets första The Man Box, ”A Fresh Feeling”, är här! Under locket hittar du en komplett och uppfriskande rutin som ger ny energi. Här är allt du behöver veta om GLOSSYBOX, The Man Box Issue 1 2021. 

Med en ny, ljusare årstid är det dags att vårstäda badrumsskåpet. Vi fyller gärna på med fräscha produkter med fantastiska dofter. Fyra gånger per år utkommer vi på GLOSSYBOX med The Man Box, speciellt anpassad för, ja du gissade rätt – män. I den stilrena boxen hittar du produkter för både hår, hud och kropp. Ett perfekt sätt att kunna testa nya varumärken och produkter, och därmed hitta nya favoriter som får stanna i badrumsskåpet.

Vad kostar The Man Box?
The Man Box kostar 169 kronor och går nu att beställa på Glossybox.se, klicka här! 

Jag prenumererar på GLOSSYBOX, får jag The Man Box hem i brevlådan? 
The Man Box säljs som limiterad utgåva, fyra gånger per år, och ingår inte i vanliga månadsprenumerationen av GLOSSYBOX.

Vad innehåller The Man Box Issue 1? 
I årets första The Man Box, med temat ”A Fresh Feeling” hittar vi fem grooming-produkter, noga utvalda för att passa årstiden och göra mannens beautyrutin lite roligare och enklare. Låt oss ta en närmare titt på två av produkterna:

I boxen: Rituals –The Ritual of Samurai Classic Foaming Shower Gel

I boxen hittar du Foaming Shower Gel från Rituals. Serien innehåller kraftfulla ingredienser så som stärkande bambuextrakt och uppfriskande sandelträ. När du applicerar gelen på fuktig hud förvandlas den till ett mjukt skum med hjälp av en unik teknologi. Skummet lämnar huden vårdad och lugn med en fräsch, maskulin doft. Precis som de övriga produkterna i Samurai-serien är den utvecklad för att hjälpa dig starta dagen fräsch och självsäker.
Värde: 55 kr/50 ml, 95 kr/200 ml.


I boxen: Monu Professional Skincare – Soothing Facial Oil

Vårda din hud med en ansiktsolja! I boxen hittar du Soothing Facial Oil från Monu Professional Skincare fullpackad med näringsrika, naturliga ingredienser. Använd morgon och kväll efter rengöring och eventuell ansiktskräm. Värm några droppar i handflatan och massera in över hela ansiktet och halsen. Har du skägg? Glöm inte skäggbotten!
Värde: 300 kr/30 ml.

Håll utkik! Snart avslöjar vi fler spoilers från boxen! 

Beställ the GLOSSYBOX The Man Box Issue 1! 
Vill du ge bort en gåva till din partner, vän, bror, pappa – eller dig själv? Överraska med The Man Box, en lyxig box fylld med spännande produkter för hår, hud och kropp. Beställ här!GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor