Hudvård

Upptäck Narcissa by Urtekram – hudvårdsserien inspirerad av tre stora skönhetsstrender!

narcissa by urtekram

I månadens GLOSSYBOX får många Glossies testa en hudvårdsprodukt från Narcissa by Urtekram. Serien är baserad på tre stora skönhetsstrender: naturlig glow, detox och C-vitamin. Den erbjuder produkter för alla steg i din hudvårdsrutin och boostar huden med C-vitamin, antioxidanter från superfrukter, fukt och glow. Allt för en jämnare och renare hud! Läs mer om serien här nedan. 

Artikeln är i samarbete med Narcissa by Urtekram som medverkar i GLOSSYBOX maj 2023.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

I utvecklandet av sin serie Narcissa har Urtekram blivit inspirerade av tre stora trender inom hudvård och skönhet.  

Detox är den första trenden – här handlar det om produkter och ingredienser som ska skydda huden mot yttre påfrestningar såsom föroreningar, bakterier, väder och klimat. För att motverka dessa är det viktigt att ha produkter med antioxidanter och effektiv detox-effekt i sin dagliga hudvårdsrutin. 

Att huden ska ha en naturlig lyster – ett glowär en av skönhetsvärldens hetaste trender just nu. Narcissa by Urtekram vill med sin produktserie hjälpa dig att hitta både ditt inre och ditt yttre glow, så att du kan känna dig strålande varje dag.  

C-vitamin är en riktig superingrediens som blir allt mer populär inom hudvård. Den har flera välgörande egenskaper och ger dessutom huden ett fantastiskt glow. För att verkligen maxa effekten av C-vitamin har Urtekram valt att använda tre olika sorters plommon i sin produktserie – en ordentlig C-vitamin-boost! 

Genom att fokusera på detox, glow, och C-vitamin har Urtekram tagit fram totalt sju stycken produkter för en komplett ansiktsrutin. Något vi också verkligen gillar med Narcissa by Urtekram är deras fokus på hållbarhet och ekologiska ingredienser. Detta uppmärksammades nyligen på Organic Beauty Awards 2022, där Detox & Glow Essence vann priset ”Årets nyhet”. Vi hoppas ni gillar produkterna lika mycket som vi gör!  

I månadens box får några Glossies prova en av dessa fem produkter från Narcissa by Urtekram!

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Cleansing Gel 

narcissa by urtekram

”Detox & Glow Cleansing Gel” (99 kr/119 ml) är en mild gel för ansiktsrengöring som effektivt tar bort orenheter och make-up. Innehåller den kraftfulla antioxidanten vitamin C från australiensiska plommon. Detox & Glow Cleansing Gel ger dig en ren, återfuktad hud och skyddar mot luftföroreningar.  

Passar alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Massera på blöt hud och skölj av med vatten. 

I månadens box får några Glossies testa ”Detox & Glow Cleansing Gel” från Narcissa by Urtekram! 
 

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Micellar Water 

narcissa by urtekram

“Detox & Glow Micellar Water” (89 kr/150 ml) är ett micellärt vatten som är berikat med hexapeptider, antioxidanter och C-vitamin. Detoxar, rengör och återfuktar huden. Tar effektivt bort orenheter och makeup i ett enda svep, och ger omedelbar lyster och återfuktning. Passar alla hudtyper!

Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Applicera med bomullsrondell på ansikte, ögon och läppar. Behöver inte sköljas av.  

I månadens box får några Glossies testa “Detox & Glow Micellar Water” från Narcissa by Urtekram! 
 

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Essence 

 

“Detox & Glow Essence” (169 kr/100 ml) är en å terfuktande lotion som du använder under en dag- eller nattkräm. Ger huden en rejäl fuktboost och fantastisk lyster tack vare peptider och hyaluronsyra. Dessutom är den formulerad med en extra hög halt av C-vitamin och antioxidanter från Kakadu-, Illawara- och Burdekinplommon. Dessa australienska plommon innehåller 100 gånger mer c-vitamin än en apelsin och skyddar huden mot föroreningar!

Passar alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Klappa in på rengjord hud med händerna och applicera sedan din dag- eller nattkräm.   

I månadens box får några Glossies testa “Detox & Glow Essence” från Narcissa by Urtekram! 
 

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Eye Cream  

“Detox & Glow Eye Cream” (149 kr/15 ml) är en återfuktande och skyddande ögonkräm, boostad med C-vitamin som hjälper till att reducera mörka ringar under ögonen samt motverka trötthetstecken. Innehåller hyaluronsyra som hjälper till att jämna ut huden och reducera fina linjer, samt antioxidanter från frukter med extra hög C-vitaminhalt för ett fantastiskt glow.

För alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Applicera en liten mängd under ögonen morgon och kväll.  

I månadens box får några Glossies testa “Detox & Glow Eye Cream” från Narcissa by Urtekram! 
 

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Beauty Mist  

“Detox & Glow Beauty Mist” (119 kr/90 ml) är en uppfräschande och återfuktande ansiktspray boostad med C-vitamin, aloe vera juice och skyddande biojäst samt tonkaböna. Tillsammans hjälper de till att neutralisera effekterna av blått UV-ljus. Perfekt när som helst under dagen när huden känns torr eller du behöver boosta din lyster.  Den extra höga halten av C-vitamin från Kakaduplommon ger en fantastisk glow medan antioxidanter skyddar din hud mot oxidativa föroreningar, fria radikaler och UV-strålning. Perfekt att använda framför datorn, på resan eller i handväskan.

Passar alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Spraya över ansiktet med ögonen stängda.  

I månadens box får några Glossies testa “Detox & Glow Beauty Mist” från Narcissa by Urtekram! 

I serien finns även Detox & Glow Day Cream och Detox & Glow Night Mask

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Day Cream 

“Detox & Glow Day Cream” (199 kr/50 ml) är en fuktgivande och skyddande dagkräm som ger huden en långvarig fuktboost och ett hälsosamt glow! Vitamin C, vitamin E och Sheasmör ger lyster och hjälper till att skydda från luftföroreningar, fria radikaler och cellskador från UV-ljus. 

Passar alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Applicera dagligen på ansiktet.
 

Narcissa by Urtekram – Detox & Glow Night Mask 

”Detox & Glow Night Mask” (199 kr/50 ml) är perfekt för att detoxa huden över natten. Ingredienser som citrus, aloe vera och broccoli blir en perfekt kombo för att hjälpa huden att återhämta sig från föroreningar och orenheter. Dessutom återställs hudens naturliga elasticitet tack vare hexapeptider och canola- och havreolja. 

Passar alla hudtyper. Vegansk och certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Dermatologiskt testad. Använd varje natt eller vidbehov. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert