Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Gör dig redo för återfuktad hud med ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream (alla får testa!)

Terese Allert
Skribent och expert3 år sedan
View Terese Allert's profile
I augusti är det vår födelsedag – och det finns inget bättre sätt att fira det än att skämma bort er Glossies med en otrolig födelsedagsbox. I vår GLOSSYBOX 10th Birthday Edition hittar du en riktig dyrgrip från ELEMIS.

Lyx på burk (eller ja, på tub) finns det? Absolut! I GLOSSYBOX augusti 2021 får alla Glossies testa Pro-Collagen Marine Cream från ELEMIS, som kommer förvandla vilken grå vardagsmorgon som helst till ett exklusivt hemma-spa. Det säger vi inte nej till!

Älskar du också att upptäcka nya skönhetsprodukter? Signa upp dig idag och få hem en välfylld GLOSSYBOX varje månad. Ta del av vårt senaste erbjudande här! 

Oavsett hudtyp, behöver alla tillföra fukt till huden. Brist på fukt kan leda till stram och fnasig hud – men också att fina linjer framträder tydligare och snabbare. Pro-Collagen Marine Cream har kliniskt bevisade anti-age-egenskaper och är därmed effektiv mot ålderstecken och jobbar på att öka hudens fasthet. Dessutom känns den otroligt skön på huden, absorberas snabbt och doftar magiskt!

Hemligheten, för att ge din hud det där lilla extra, stavas aktiva, marina ingredienser. Ansiktskrämen ingår i ELEMIS Pro-Collagen-serie som jobbar lite extra på att plumpa, återfukta och minska synligheten av fina linjer. Om du inte redan är övertygad om att det här är din nya must have-kräm på badrumshyllan, kan vi även avslöja att ansiktskrämen du precis fått hem (eller snart kommer få hem) även har vunnit flertalet priser och är en av ELEMIS bästsäljande produkter (*måste till badrummet och testa asap*).

Originalpris är 1 214 kronor för 50 ml, i månadens GLOSSYBOX medföljer en lyxig sample size på 15 ml.

Har du inte koll på ELEMIS sedan tidigare? Låt oss presentera det brittiska spa- och hudvårdsmärket ytterligare!  ELEMIS grundades för över 30 år sedan och redan då var visionen att skapa en hudvårdsserier som var så nära naturen som möjligt, någonting som de håller fast vi än idag. Exempel på det är de marina ingredienserna som du hittar i just Pro-Collagen Marine Cream.

Dess effektiva och naturliga innehåll har sedan kombinerats med banbrytande teknologi och forskning för att skapa så effektiva och kvalitativa formuleringar som möjligt. När du använder ELEMIS produkter kan du med andra ord lita på att de har kontrollerats vetenskapligt, från fältet och ändå fram till när du som konsument använder dem.

Psst! Håll utkik här i bloggen – det kommer dyka upp mer om ELEMIS hos oss på GLOSSYBOX framöver. Det lovar vi att du inte vill missa!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Terese Allert
Skribent och expert
View Terese Allert's profile
glossybox