GLOSSYBOX

Boosta din hud med höstens utgåva av The Man Box

Med höstens utgåva av The Man Box fokuserar vi lite extra på att vårda, återfukta och ta hand om huden. Under locket hittar du fem produkter som utgör en härlig hudvårdsrutin (+ en lyxig parfym i full size!). Vem vill du skämma bort i höst?

När hösten gör entré firar vi den nya säsongen på bästa sätt – med en ny utgåva av The Man Box! Det är den perfekta presenten till din partner, pappa, bror eller vän som du tycker borde skämmas bort med härliga produkter för huden.

Här nedan avslöjar vi hela innehållet i höstens The Man Box, som vi har valt att döpa till Boost your skin. Och vågar vi säga att vi själva tycker att det här är vårt bästa The Man Box hittills? (Ja det gör vi!)

Beställ The Man Box idag för endast 169 kronor! 

Weleda – Skin Food

Skin Food från Weleda är en klassisk multiprodukt som kommer att bli din torra huds bästa vän! Händer, läppar, armbågar, knän, och inte minst ansiktet, tas alla om hand av den återfuktande och närande krämen. Skin Food har en fräsch citrusdoft och kan användas av hela familjen året runt.

The Body Shop – Blue Musk Zest EdT

Upptäck ”Blue Musk Zest”, en frisk och fräsch doftnyhet från The Body Shop. Mysk-doftens ingredienser har 91 procent naturligt ursprung och innehåller bland annat olja från grapefrukt och söt apelsin. Det i kombination med mysk, verbana och citrongräs gör den till en perfekt varje dag-doft!

Eucerin – Cleansing Gel

Första steget till en välmående hud är ansiktsrengöring. I The Man Box hittar du en av dessa två varianter från Eucerin. De rengör huden skonsamt men effektivt och avlägsnar smuts, döda hudceller och reglerar sebumproduktionen.

Recipe for men – Pore Minimizing Anti-Shine Toner

”Pore Minimizing Anti-Shine Toner” från Recipe for men består av en klockren ingredienscocktail för dig med förstorade porer, pormaskar och rodnad. Svep över huden efter rengöring för ett mattande effekt samtidigt osm den minimerar oljighet samt lugnar och jämnar ut hudtonen.

Bulldog  – Original Moisturiser

Genom att addera en fuktkräm till huden bibehåller du den mjuk och smidig. Bulldogs produkter är speciellt utvecklade för män och dess hud. ”Original Moisturiser”, med aktiva ingredienser som återfuktar och livar upp huden, kan du använda både morgon och kväll.
Beställ höstens bästa skönhetspresent här – till dig själv eller någon du tycker om! Totalt värde över 950 kronor, du betalar endast 169 kronor! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor