Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Margareta Grääs: “Mitt beautyintresse har räddat mig”

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Vill du dyka in i en färgglad beautyvärld är det Margareta Grääs Youtube-kanal du ska spana in. GLOSSYBOX tog reda på mer om hennes skönhetsmåsten och favoriter. Vill du också överraska dig själv med minst fem nya beautyprodukter varje månad? Signa upp dig på GLOSSYBOX och upptäck känslan av julafton en gång i månaden. Läs mer om vårt senaste erbjudande här! 

Vilken var den senaste skönhetsprodukten du köpte?– Jag köpte ett fullt ansikte utav produkter från det Amerikanska märket ColourPop. En stor härlig färgglad palett, ”Fade into hue". Fantastiskt roligt att leka med. Färg är ju så roligt. Så härlig!

När det kommer till beauty, vad spenderar du alldeles för mycket pengar på?– Ögonskugga och oljerengöringar! Älskar alla färger på ögonskugga och handlar nya med glädje. Oljerengöring i alla former är min stora last inom hudvård. Så himla kul att testa och jämföra.

Vilken typ av skönhetsbehandling längtar du efter att få gå på igen?– Bygga naglar! Har pausat alla typer av behandlingar på grund av pandemin och jag saknar mina gelénaglar otroligt.

Följ Margareta Grääs på Instagram för fler inspirerande makeup-looks.

Vilken typ av produkt kan du inte leva utan?– Solskydd. Så himla viktigt och skulle inte gå en dag utan. Beskriv din relation till beauty!– Jag har nog en ganska ohälsosam relation till beauty på många sätt. Älskar att handla ny skönhet, älskar att vältra mig i smink. Det är ju så roligt. Men jag har också många gånger blivit räddad av intresset. Att alltid ha något att göra och se fram emot som aldrig blir tråkigt, speciellt i pandemi-tider.

https://www.youtube.com/watch?v=VkZIEP9MTnI

Uppdaterat nov 2021: Se när Margareta Grääs öppnar vår adventskalender 2021. 

Hur ser din hudvårdsrutin ut?– Enorm. Det är så kul! Det enda som aldrig ändras är tvåstegsrengöring med olje- och vattenbaserad rengöring. Och solskyddet. Aldrig utan solskyddet! Men den kan bli hur stor som helst beroende på humör, årstid och tidsram. Ett tips är Dermalogica Daily Microfoliant som är en snäll exfoliering som tar fram lystern i huden. 

Någon skönhetstrend som du gärna hakar på?– Är vi inte alla besatta av brynen igen? Älskar bryn - desto större desto bättre. Älskar alla varianter av brow soap-stilen.

Du får bara använda fem olika produkter för en snabb makeup – vilka väljer du?– Alltid ögonskugga, concealer, bryngelé, läppglans och fransar!

https://www.youtube.com/watch?v=BCm93jPv-lM&t=62s

Se när Margareta Grääs unboxar GLOSSYBOX mars 2021 – och ger er en rabattkod!

Tre snabba beautytips från Margareta Grääs! 

1. Sluta bry dig om vad andra tycker om – vill du ha blå ögonskugga, ha blå ögonskugga.2. Glöm inte att exfoliera, det kommer göra en enorm skillnad på din hud och hur ditt smink sitter.3. Använd en fuktad beauty sponge även med puderprodukter. Smälter in i huden. 

Du kanske också vill läsa om:Testa lösögonfransar? 5 tips för proffsig appliceringMaska som ett proffs! 5 smarta tips när du använder ansiktsmaskEnkla knepet som gör att du slipper brun utan sol-fläckar på händer och fötter

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

 

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox