Makeup

Catrice Cosmetics: Det budgetvänliga sminkmärket du måste testa

Catrice Cosmetics

Har du hört talas om Catrice Cosmetics? Det trendkänsliga sminkvarumärket gör nu entré i GLOSSYBOX. Är det du som får testa i oktober?  

Artikeln är i samarbete med Catrice Cosmetics som medverkar i GLOSSYBOX oktober 2023.  

Vill du fortfarande unna dig makeup och beautyprodukter även i dessa inflationstider när ekonomin kanske inte tillåter allt för stora utsvävningar? Att produkter har en lägre prislapp behöver inte betyda att de levererar ett sämre resultat, tvärtom! Idag finns det flera varumärken på marknaden som har ett stort utbud av budgetvänliga produkter. Catrice Cosmetics är ett utav dem!  

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Oavsett tillfälle sätter Catrice Cosmetics guldkant på tillvaron! De inspirerar till att våga upptäcka och utforska både nya produkter och looks, för att du ska kunna leva ut din personlighet. För det förvånansvärt bra priset får du dessutom makeup som har 100 procent veganska ingredienser.  

Catrice Cosmetics

I GLOSSYBOX oktober gör det tyska varumärket entré i vårt skönhetsuniversum. Några av er Glossies hittar då ögonskuggspaletten 5 in A Box Mini Eyeshadow Palette (48,50 kr/4 gf) under locket. Med fem nyanser kan du skapa flertalet olika makeup-looks och den mindre förpackningen gör att du enkelt kan ha med den på resan och i handväskan.  

5 populära produkter från Catrice Cosmetics  

Catrice Cosmetics

För fylliga läppar med högglansig finish: Plump It Up Lip Booster (55 kr/3,5 ml)

Catrice Cosmetics

Eyeliner med extrem precision för lätt applicering: Brush Ink Tattoo Liner Waterproof (72,50 kr/1 ml)

Multifunktionell spray, använd som primer. setting spray och extra fukt: Prime and Fine Multitalent Fixing Spray (54,50 kr/50 ml)

Ultralätt, flytande foundation med hög täckning: HD Liquid Coverage Foundation (84,50 kr/30 ml)

Silkeslen puderbronzee med ljusreflekterande pigment: Sun Lover Glow Bronzing Powder (75,50 kr/8 g)

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor