Hudvård

Lär dig mer om Molton Browns lyxiga dofter

Vårens mest utsökta doft från Molton Brown är prisbelönta Delicious Rhubarb & Rose. Nu utökas den populära serien! 

Artikeln är i samarbete med Molton Brown som medverkar i GLOSSYBOX maj 2022. 

Londonbaserade Molton Brown tillverkar alla sina dofter i England och för att hylla sina engelska rötter skapade de doften Delicious Rhubarb & Rose med två typiskt brittiska ingredienser: rabarber och ros. Rabarberbladen ger en skarp grön ton medan de eleganta rosorna avslöjar den sofistikerade doftkvaliteten.

Doften är skapad av den seniora parfymören Vanessa Prudent som alltid har haft en passion för naturliga dofter. Hon inspireras av resor och gastronomi som ger mångfald och känslighet till hennes dofter. Delicious Rhubarb & Rose beskriver hon såhär: 

– För dem som älskar det söta i livet. En blandning av rabarber och grapefrukt flätas ihop till en krämig doft av vanilj och spunnet socker, säger hon.

I GLOSSYBOX maj 2022 får några Glossies testa Bath & Shower Gel från Molton Brown. Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Inspirerad av barndomsminnen från bakning och natur tog hon fram det här, nästan ätbara, blommiga och fruktiga receptet redan 2014. Det blev den prisvinnande kollektionen för hand, kropp och hem, som nu utökas med Eau de Parfum och Eau de Toilette. EdT har samma delikata ursprungsdoft som resten av serien medan EdP har fått en twist med gröna toner och rosa peppar.

Alla produkter från Molton Brown skapas i egen fabrik, samma sedan starten 1971, där samtliga är cruelty-free, vegetariska och med reducerat nytillverkat material. 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor