Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Papaya Enzyme Peel är en del av vår ELEMIS-box – därför borde du testa den

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
I GLOSSYBOX x ELEMIS hittar du sex högkvalitativa hudvårdsprodukter från brittiska ELEMIS. Läs vår recension av ELEMIS Papaya Enzyme Peel, en lystergivande peeling som du hittar i boxen! 

Du har säkert inte missat att vi har lanserat en box tillsammans med ELEMIS! Om så är fallet – grattis, du har precis en riktigt bra box (med kvalitativ hudvård) framför dig som du kan klicka hem direkt. Det gör du här!

Lite mer nyfiken på innehållet först? Här hittar du en full presentation av boxens samtliga produkter. Du kan även läsa en recension av storsäljaren Pro-Collagen Cleansing Balm här.

Näst på tur att utvärderas är ELEMIS Papaya Enzyme Peel – Nora, vår ecommerce executive säger såhär:

Recension: ELEMIS – Papaya Enzyme Peel

"ELEMIS Papaya Enzyme Peel är en lystergivande peeling som piggar upp trött och glåmig hud. Peelingen exfolierar och rengör huden skonsamt med naturliga fruktenzymer från papaya och ananas. Jag själv har haft det ganska svårt att hitta en bra peeling då jag har väldigt torr och känslig hud. Det slutar ofta med att min hud blir röd och irriterad. Därför var jag väldigt taggad på att testa denna peeling från ELEMIS som jag har hört mycket gott om!

Mitt första intryck var att produkten doftade fantastiskt! En tropisk och fruktig doft. Konsistensen var som en lite drygare dagkräm och den kändes skön på huden, ingen brännande känsla. Jag applicerade peelingen på rengjord hud och efter cirka 15 minuter tvättade jag bort den. Resultatet blev en mjuk och len hud med ett härligt glow!

Jag blev faktiskt så imponerad av produkten att jag köpte den i full size. Nu använder jag den cirka en till två gånger i veckan på kvällen när jag känner att min hud behöver lite extra kärlek. Jag gillade att peelingen var snäll och skonsam men ändå gjorde sitt jobb. I vår ELEMIS-box får du en mindre tub på 15 ml, men om man som jag bara använder den några få gånger i veckan så räcker den riktigt länge.

I betyg ger jag ELEMIS Papaya Enzyme Peel 4/5. Det är en riktigt bra produkt och jag tycker väldigt mycket om den, men för att få full poäng så hade den behövt ge ett lite mer ”wow”-resultat."

Vår box tillsammans med ELEMIS kommer i limiterad upplaga och går enbart att köpa under en begränsad period: Här kan du beställa den! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox