Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX november 2023: Unboxing Cheers to us

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Uppdatera din festrutin med lyxig makeup, kroppsvård och hårvård! Under locket på GLOSSYBOX november 2023 finns produkter som tar fram ditt mest glammiga jag.  

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

November kan kännas lite grått, tråkigt och händelselöst. Håller du med? Genom att prenumerera på GLOSSYBOX hoppas vi däremot att vi kan sätta guldkant på tillvaron och lysa upp din vardag (även om du kämpat dig hem från jobb eller skola i motvind och det redan är mörkt utanför fönstret klockan 15).  

Med månadens box vill vi inspirera dig till att använda makeup och väldoftande skönhetsprodukter för att sätta en glittrande guldkant på den annars gråa och ofts trista novembertillvaron. Läs vidare för att få veta mer om tre av fem produkter i vår novemberbox!  

Under locket på GLOSSYBOX november 2023 

Vill du inte se några spoilers? Klicka här för att komma direkt till kassan! 

Mudmasky Glow Illuminating Blush Drops 

Vi älskar multifunktionella produkter som har flera användningsområden. Från Mudmasky får alla i november testa en blush och highlighter i samma produkt! Den flytande och lätta produkten ger dina kinder eller kindben en rosatonad lyster. Går utmärkt att använda på egen hand för en dewy finish eller över ett puderrouge för att markera kinderna ytterligare. Applicera med makeup-borste eller dutta ut med fingrarna.  

Bubble T – Black Cherry & Vanilla Body Scrub 

Tina upp kropp och sinne med en varm dusch nu under hösten! Genom att addera en väldoftande kroppsskrubb tar du dina self care-rutin till nästa nivå, samtidigt som du avlägsnar döda hudceller. Resultatet är en mjuk och len hud. Berikad med vårdanade ingredienser och har en ljuvlig doft av mörka körsbär och vanilj. 

Ciaté London – Velvet Lip liner “Coco” 

Alla borde ha (minst) en läppenna i sin sminkkollektion, och den här varianten från Ciaté London kommer i den perfekta rosabruna nyansen “Coco”. Pennan har en fullt täckande formula med matt finish. Använd som bas tillsammans med läppstift eller läppglans eller på egen hand.  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox