20% på första boxen när du väljer vår löpande månadsprenumeration!
Använd kod: HEARTS20

GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition 2021

GLOSSYBOX x ELEMIS ÄR SLUTSÅLD

GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition är helt slutsåld!

Nu är den lyxiga utgåvan helt slutsåld. Missa inte våra andra limiterade utgåvor innan de också tar slut...

GLOSSYBOX x ELEMIS LIMITED EDITION

Upptäck en komplett hudvårdsrutin som rengör, exfolierar och återfuktar din hud. I boxen hittar du våra utvalda favoriter till ett värde över 1700 kr. 6 lyxiga produkter i deluxe sizes och full-size. Boxen kostar 499 kr men blir du en Glossie får du den för endast 399 kr (Glossies får rabatt i Glossy Lounge)! Passa på och beställ idag innan den tar slut...

SLUTSÅLD

PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

ELEMIS bästsäljare som vårdar, återfuktar och effektivt tar bort makeup och orenheter med hjälp av bland annat fläder i kombination med ros, mimosa och padina pavonica. Efterlämnar en strålande och mjuk hy!

SLUTSÅLD

SOOTING APRICOT TONER

Lugnande ansiktsvatten som återfuktar och fräschar upp huden. Hjälper till att bibehålla dess naturliga pH-värde och innehåller extrakt från aprikos och såpträd som harmoniserar huden.

SLUTSÅLD

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Prisbelönt ansiktskräm med kliniskt bevisade anti-age-egenskaper. Den djupt återfuktande krämen är effektiv mot ålderstecken och ökar hudens fasthet på bara två veckor.

SLUTSÅLD

PAPAYA ENZYME PEEL

Pigga upp en trött och glåmig hud med lystergivande peeling! Exfolierar och rengör skonsamt med naturliga fruktenzymer från papaya och ananas.

SLUTSÅLD

PRO-COLLAGEN TRI-ACID PEEL

Innovativ peeling med ett 8% Tri-Acid Complex som exfolierar huden för en jämnare och friskare hy.

SLUTSÅLD

DYNAMIC RESURFACING FACIAL WASH

Milt exfolierande ansiktsrengöring som har en utjämnande och förfinande effekt. Avlägsnar döda hudceller och gör hyn mjuk med extra lyster!

SLUTSÅLD