SÄKRA DIN ADVENTSKALENDER & FÖRBESTÄLL NU! GLOSSIES FÅR EXKLUSIV RABATT I GLOSSY LOUNGE.

GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition 2021

GLOSSYBOX x ELEMIS

FÅ DIN FÖRSTA GLOSSYBOX GRATIS!

Just nu får du din första GLOSSYBOX gratis när du beställer ELEMIS Limited Edition! Upptäck totalt 11 lyxiga skönhetsprodukter till ett värde över 3100 kr för endast 499 kr!

Uppge kod: ELEMISGLOW

GLOSSYBOX x ELEMIS LIMITED EDITION

Upptäck en komplett hudvårdsrutin som rengör, exfolierar och återfuktar din hud. I boxen hittar du våra utvalda favoriter till ett värde över 1700 kr. 6 lyxiga produkter i deluxe sizes och full-size. Boxen kostar 499 kr men blir du en Glossie får du den för endast 399 kr (Glossies får rabatt i Glossy Lounge)! Passa på och beställ idag innan den tar slut...

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

ELEMIS bästsäljare som vårdar, återfuktar och effektivt tar bort makeup och orenheter med hjälp av bland annat fläder i kombination med ros, mimosa och padina pavonica. Efterlämnar en strålande och mjuk hy!

BESTÄLL NU

SOOTING APRICOT TONER

Lugnande ansiktsvatten som återfuktar och fräschar upp huden. Hjälper till att bibehålla dess naturliga pH-värde och innehåller extrakt från aprikos och såpträd som harmoniserar huden.

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Prisbelönt ansiktskräm med kliniskt bevisade anti-age-egenskaper. Den djupt återfuktande krämen är effektiv mot ålderstecken och ökar hudens fasthet på bara två veckor.

BESTÄLL NU

PAPAYA ENZYME PEEL

Pigga upp en trött och glåmig hud med lystergivande peeling! Exfolierar och rengör skonsamt med naturliga fruktenzymer från papaya och ananas.

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN TRI-ACID PEEL

Innovativ peeling med ett 8% Tri-Acid Complex som exfolierar huden för en jämnare och friskare hy.

BESTÄLL NU

DYNAMIC RESURFACING FACIAL WASH

Milt exfolierande ansiktsrengöring som har en utjämnande och förfinande effekt. Avlägsnar döda hudceller och gör hyn mjuk med extra lyster!

BESTÄLL NU