Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX December 2020: Unboxing The Beauty Tales

GLOSSYBOX
Skribent och expert3 år sedan
View GLOSSYBOX's profile

Oktober är en tid för mystiska under och månadens box The Beauty Tales tar med dig till en förtrollad värld full av oemotståndlig skönhet.

Glänta på locket och låt dig hänföras av sagolik hudvård och magisk makeup. Den här månadens specialdesignade boxar kommer i två dekorativa versioner där du antingen mottar den lila Enchanted Spirit eller den blå Midnight Fantasy. Vilken hoppas du på?

Trolla fram drömlik hud med en strålande lyster med hjälp av Stargazing Blush Duo från The Beauty Crop. Rouget levereras i en unik förpackning som matchar din boxdesign. Nyansen ger en fräsch färg som passar alla hudtoner. Vi gillar den skimriga finishen som ger extra strålglans till huden. Använd tillsammans med den veganska borsten frånLuxie för ett magiskt resultat.

Alla får dessutom en sammetslen läppolja från Steve Laurant som gör under för nariga vinterläppar. Den vårdande formulan mjukar upp och återfuktar läpparna med en transparent glans. Mmm… Upptäck resten av den fantastiska boxen i ditt eget #glossymoment.

Låt äventyret börja – prenumerera på GLOSSYBOX i dag!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox