Hudvård

Så väljer du rätt ampuller från Babor för just dig

Babor ampuller i glas skyddar ett värdefullt innehåll. I varje ampull återfinns noga utvalda och aktiva ingredienser, framtagna för att ta sig an olika hudtillstånd. Det finns en ampull för varje hud – vilken passar just dig bäst? 

Artikeln är i samarbete med Babor som medverkar i GLOSSYBOX augusti 2022 och april 2022. 

Du har säkert inte missat Babors populära och lyxiga ampuller. Att knäcka en glasampull och applicera det lyxiga innehållet över huden kan vara något av det närmsta du kan komma en lyxig ansiktsbehandling hemma i badrummet. Babor ampuller är designade för att boosta huden, ge direkt effekt och ökar önskat resultat av efterföljande hudvård. De passar dessutom väldigt bra ihop med övrig hudvård och det finns utrymme för att skräddarsy din alldeles egna unika kombination av ampull och hudkräm.

I GLOSSYBOX april 2022 får några Glossies testa Beauty Effect Set från Babor. Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Om du har…

… fina linjer:

Ampull: Collagen Booster
Nyckelord: Volymgivande, utfyllande, anti age-boost
Nyckelingrediens: Tripeptid
En anti age-boost som passar alla hudtyper Huden återfår volym och blir fylligare inifrån. Stimluerar hudens egen kollagenproduktion och minskar framträdandet av fina linjer. Stimulerar kollagenstynstese, stärker kollagenfibrernas struktur och hämma nedbrytning av kollagen.

… fuktfattig hud 

Ampull: Hydra Plus
Nyckelord: Fuktboost, återfuktande, fuktbindande
Nyckelingrediens: Hyaluronsyra
Den hudidentiska ingrediensen hyaluronsyra, är en naturlig komponent i huden så den är fullt hudkompatibel. Ökar förmågan att binda fukt så huden fylls inifrån och verkar volymgivande. Suddar effektivt ut torrhetslinjer. 

… trött och glåmig hud 

Ampull: Perfect glow
Nyckelord: Maximal lyster, motverkar digitalt hudåldrande, återfuktande
Nyckelingrediens: Perfection Peptide P3
Stimulerar hudens egen peelingprocess och ger en jämnare hudyta vid regelbunden användning. Stöter bort uppsamlade gamla döda hudceller som gör att huden ser trött och gråglåmig ut. Ger fräsch hud med maximal glow-effekt och jämnare hudton. 

… akne

Ampull: Active Purifier
Nyckelord: Antibakteriell, antiinflammatorisk
Nyckelingrediens: Skifferolja sulfonat
Första hjälpen till aknebenägen hud, behandlar blemmor och tilltäpptheter. Den har en anti-inflammatorisk och talgreducerande effekt. Hämmar bakterietillväxt och snabbar på läkandeprocessen av blemmor.

…mogen hud

Ampull: 3D Firming
Nyckelord: Utslätande, ökad fasthet, ökad spänst
Nyckelingrediens: Glaucine
Extrakt av gul vallmo som stimulerar cellmetabolismen och fibroblasterna som i sin tur ger stärker och stödjer huden och formar ansiktets konturer. Ger ett lyft med fastare konturer, stärkt käklinje och spänstigare hud.

…torr hud med brist på lipider

Ampull: Multivitamin
Nyckelord: Vitaminkick, vitaliserande, närande
Nyckelingrediens: A-vitamin
En vitamincocktail som tillför viktiga vitaminer, som stärker och skyddar huden. Ger en vital hud som är mer motståndskraftig mot dagliga stressfaktorer. Essentiellt, fettlösligt vitamin som spelar en viktig roll i celldifferentiering och påverkar bland annat tillväxt, bildandet av huden. 

Läs mer!
Därför behöver du hudvård med ceramider
Så väljer du rätt solskydd (baserat på din hudtyp)
Morris Hair: Hårvård med fokus på naturliga ingredienser

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor