Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Enkla knepet som gör att du slipper brun utan sol-fläckar på händer och fötter

Terese Allert
Skribent och expert3 år sedan
View Terese Allert's profile
Genvägen till en snabb (och säker!) solbränna stavas brun utan sol. Men att få den att se jämn och naturlig ut över hela kroppen är inte alltid helt lätt. Med hjälp av en viss typ av brun utan sol-produkt behöver du aldrig mer oroa dig för fläckiga händer och fötter. 

Jag har använt brun utan sol från och till sedan den här produkten lanserades när jag gick på högstadiet. Om det är något som ger mig nostalgisk vibbar tillbaka till min tonårstid är det utan tvekan den doften. 

Hur som helst, jag har med andra ord hunnit avverka en hel del produkter inom brun utan sol-kategorin. De allra flesta tycker jag faktiskt håller en hög standard, och det finns många varianter som även en nybörjare enkelt kan bemästra. 

St.Tropez – Self Tan Purity Vitamins Mist 

Men trots mina 10+ års erfarenhet av brun utan sol, dyker de ändå upp då och då – fläckar på händer och fötter. Det är just de områdena som jag har svårt att få till jämnt och jag har testat många knep. Bland annat att smörja in områdena med body lotion innan samt att enbart använda överbliven produkt på BUS-handsken och inte applicera någon ny. Nu har jag däremot upptäckt vad som är den absolut bästa lösningen på problemet.

Isle of Paradise – Self-Tanning Water

Hemligheten stavas brun utan sol-mist! En BUS-produkt som du enkelt sprayar på kroppen. Anledningen till att detta är den variant, som för mig, har gett bäst resultat på just händer och fötter är att en mist fördelar produkten väldigt jämnt. Både vad gäller mängd och över själva området. En brun utan sol-mist har ofta färg som gradvis byggs upp vilket ytterligare underlättar för att du inte ska få några fläckar. 

Tan-Luxe – The Water Hydrating Self-Tan Water

Dessutom är den väldigt enkel att återapplicera, då händerna är den del där färgen bleknar först, eftersom vi tvättar händerna oftare än kroppen. Då är det perfekt att bättra på genom att mista händerna då och då. För resten av kroppen – då föredrar jag fortfarande en mousse-variant, som ger en djupare nyans och känslan av att ha varit på solsemster. 

Du kanske också vill läsa om:Redaktören tipsar: Hudvårdsrutin för sommarhyPacka lätt inför semestern – beautyprodukterna du behöver i sommarnecessärenMartine Halvorsen sprider kroppspositivism på Instagram: ”Se på din kropp som en vän

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Terese Allert
Skribent och expert
View Terese Allert's profile
glossybox