Hoppa till huvudinnehåll
Wellness

Therese Lindgren: ”Livet blir bättre”

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 år sedan
View GLOSSYBOX's profile

Vad drömmer Therése Lindgren om, varför blev hon vegan och vad är hennes bästa beauty hack? Therése inspirerar inom många områden - vi på GLOSSYBOX passade på att ställa frågorna alla undrar över.

Hej Therése! Känner du dig som en förebild?– Många som följer mig hör av sig och berättar att de ser mig som en förebild, det är den finaste komplimangen jag kan få.

Vad vill du säga till alla som ser upp till dig?– Något jag vill säga till alla, oavsett om de ser upp till mig eller inte, är att livet blir bättre. Man tror ju inte det när man är 15, eller 20, eller 25, men hittills blir det ta mig tusan bättre hela tiden och jag känner ingen som inte håller med. Omständigheterna blir inte nödvändigtvis bättre, men däremot blir man tryggare i sig själv, får med åldern bättre självkänsla och kan tackla motgångar bättre. Jag önskar att jag kunde sagt det till mig själv som yngre – att det blir bättre.

Jag önskar att jag kunde sagt det till mig själv som yngre – att det blir bättre.

Vilket är ditt bästa tips när du har en dålig dag?– När jag har en dålig dag låter jag mig ha det. Förut gjorde jag allt för att vända en dålig dag, vilket såklart låter som det mest logiska, men ibland kan man faktiskt bara få vältra sig i en dålig dag. Bara få tycka lite synd om sig själv, gråta och inte vara så förbannat duktig som man annars alltid är.

"När jag har en dålig dag låter jag mig själv ha det." Bild: @therese

Vad är ditt bästa tips för någon som vill bli influencer? – Att jobba för det. Jag hör många som säger att de vill bli innehållsskapare, men jag ser sällan någon som verkligen jobbar för det.

Jag slutade äta kött efter att ha fått mig en ögonöppnare genom flera klipp på Youtube som skildrade den svenska djurhållningen

Du är känd för ditt engagemang för djur och som vegan. Hur började ditt engagemang? – Jag har alltid betraktat mig själv som en djurälskare, men det var först runt 2014–2015 som jag slutade äta kött efter att ha fått mig en ögonöppnare genom flera klipp på Youtube som skildrade den svenska djurhållningen insåg jag att det är en mörk industri jag inte vill stödja. Det är inte någon utmaning att vara vegan idag.

Therése med sina två hundar Rasmus och Ronja. Bild: @therese

Vad hoppas du att du gör om tio år?– Om tio år hoppas jag att jag bor i ett hus med stora fönster tillsammans med Anders och massor av adopterade hundar. Självklart hoppas jag även att Indy Beauty blomstrar som aldrig förr och att samtliga skönhetsprodukter som säljs i Sverige är veganska.

Bild: @therese

Har du något skönhetsknep - ”beauty hack” - som du vill tipsa våra läsare om? – Det här är ett av världens klyschigaste tips kanske men jag ryser när jag ser folk som inte gör detta – nämligen att använda ansiktshanddukar, nya varenda gång man torkar ansiktet. Jag skulle aldrig kunna torka mitt rengjorda ansikte på samma handduk som jag torkat händerna på tidigare. Nej, nej, nej, jag får panik av tanken haha. Det gör dessutom stor skillnad att använda separata ansiktshanddukar. Mindre finnar och orenheter!

På våren satsar Therése på Moisturising Facial Oil från Indy Beauty. Bild: @therese

Har du ändrat din hudvårdsrutin på våren (jämfört med vintern)?– På våren brukar jag använda lättare produkter på huden än vad jag gör på vintern. Ibland hoppar jag över både serum och fuktkräm och använder istället vår Moisturising Facial Oil. På vintern däremot, när huden är så torr, sover jag i fuktmask i stort sett varje natt.

Har du någon stilförebild?– Nej, jag har faktiskt inte någon, men jag är på jakt, för jag är i stort behov av en, haha! Jag är så dålig på kläder!

 

Bilder lånade från Therése Lindgrens Instagram @therese. 
GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox