Hudvård

3 sätt att använda din aloe vera-tvål (som du får i septemberboxen!)

En lyxig tvål är helt enkelt mer än bara en tvål, och förstärker upplevelsen av ditt bad eller din dusch och gör rutinen mycket härligare! I GLOSSYBOX september får alla Glossies testa Multi-functional Soap Sponge Aloe Vera från Daily Concepts. 

I september står self-care i fokus hos oss på GLOSSYBOX! Månadens box är fylld med produkter som gör din egentid lite lyxigare och lite härligare. En av produkterna som du får testa är en aloe vera-tvål från Daily Concept, såhär beskriver vi den bäst: 

”Ta din dusch- eller badrutin till nästa nivå med denna multifunktionella tvålsvamp. Med tvål på utsidan och tvättsvamp på insidan både rengör, exfolierar och förbättrar den hudens textur. Blöt svampen och massera huden i cirkulära rörelser. Skölj av och låt torka till nästa användning. Går även att använda i ansiktet”. 

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Just ordet multifunktionell beskriver tvålen väldigt bra, då du kan använda den på flera olika sätt (perfekt beroende på vad du har för hudtyp och vad som passar just dig). 

Daily Concepts – Soap Sponge Aloe Vera: På kroppen 

Placera tvålen i duschen eller vid badkaret och låt den vara en del av din dusch- eller badrutin. I kontakt med vatten löddrar tvål och i kombination med svampen, som är inuti tvålen, exfolierar du huden för ett mjukt och lent resultat. 

Daily Concepts – Soap Sponge Aloe Vera: I ansiktet 

Är du den som inte gillar en längre hudvårdsrutin utan hellre vill få det klart så snabbt som möjligt? Då passar den här tvålen perfekt! Du kan nämligen även rengöra ansiktet med denna, så passa på när du redan står i duschen och tvålar in kroppen. Tvålen innehåller återfuktande aloe vera som även förbättrar hudstrukturen. Om du däremot känner att ansiktet stramar efter att du använt den, så kan det vara så att din hudtyp föredrar en rengöring som är lite mer mild och inte löddrar. Då kan du fortsätta att enbart använda den på kroppen instället! 

Daily Concepts – Soap Sponge Aloe Vera: Till händer och fötter

Inget hemma-spa utan manikyr och pedikyr! Mjuka upp fötterna i ett fotbad och rengör sedan med tvålen för extra lyxig känsla. Om du inte placerar tvålen i duschen kan den även användas som handtvål på handfatet. 

Daily Concepts – Multi-functional Soap Sponge Aloe Vera är en del av GLOSSYBOX septemberbox. Få den, och fyra andra produkter till ett samlat värde av 1 400 kronor. Läs mer om vårt senaste erbjudande, och starta din prenumeration, här. 

Läs också!
Vi testade ögonskuggspaletten i GLOSSYBOX september – här är våra looks (och recension!)
GLOSSYBOX september 2021: Unboxing Pure Relaxation
Vi lanserar ELLE x GLOSSYBOX: ”Alla ska få chansen att njuta av ELLEs beauty-favoriter”

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor