Makeup

Lip booster är sommarens hetaste läpprodukt – så använder du den

Fylliga och glansiga läppar – absolut! Vi berättar mer om sommarens hetaste läppprodukt, som några Glossies hittar i månadens GLOSSYBOX.  

Artikeln är i samarbete med Artdeco som deltar i GLOSSYBOX juni 2024.  

När årets varmaste årstid gör entré uppdaterar vi gärna innehållet i sminkväskan. När tid inte längre prioriteras framför spegeln utan istället läggs på sommarens äventyr satsar vi på få produkter som snabbt piggar upp och som framhäver vår solkyssta look. Ett måste den här säsongen är “Hot Chili Lip Booster” från Artdeco. Ett läppglans som ger oemotståndlig volym och intensiv glans.  

Hemligheten bakom dess volymgivande effekt är extrakt för röd chili (ja, det kommer att pirra lite i läpparna när du applicerar den). Tack vare att produkten också innehåller ljusreflekterande glitterpartiklar så förstärks effekten ytterligare. Glansiga och fylliga läppar – ja tack!  

Artdeco är ett familjeföretag från Tyskland, och varje sekund säljs det en produkt från Artdeco någonstans runt om i världen. De har med andra ord ett stort och uppskattat sortiment av makeup, som innefattar både klassiska favoriter och nya trendprodukter. Här nedan listar vi ytterligare produkter från varumärket som passar perfekt i din sommarnecessär!  

5 produkter från Artdeco till sommarnecessären  

Några Glossies får testa! Hot Chili Lip Booster

Bronzing Powder

Soft Eye Liner Waterproof

Hypnotic Glam Couture Blush Hypnotic Rose 

Iconic Eyeshadow Palette 1 Pretty In Sunshine

Köp månadens GLOSSYBOX!

Upptäck månadens GLOSSYBOX, fylld med fem skönhetsprodukter – direkt hem till dig!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor