Wellness

Avkopplande meditation som hjälper dig att stressa ner

I Rituals serie The Ritual of Karma står vänlighet i fokus. Vi berättar mer om filosofin bakom serien – och guidar dig genom en tacksamhetsmeditation. 

Artikeln är i samarbete med Rituals som medverkar i GLOSSYBOX maj 2022. 

Med The Ritual of Karma kan du fylla dig själv med positiv sommarenergi och må bra i kropp, sinne och själ. Ett enkelt sätt för att landa i dig själv och fokusera på nuet är att genomföra en kortare meditation. Skiner solen, ta dig gärna utomhus för att samtidigt få kraft och energi från solens strålar.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Meditation med Rituals

1. Börja med att tvätta händerna med The Ritual of Karma Hand wash. Sätt dig i en bekväm position på golvet eller marken, använd gärna på en yogamatta för ökad komfort.

2. Placera händerna under näsan, slut ögonen och andas in den härliga doften med tre djupa andetag. Fokusera på att släppa alla tankar som dyker upp samtidigt som du andas ut. Försök inte kontrollera andningen utan observera den bara. Hur känns det idag?

3. Sätt ditt fokus till bröstet och hjärtat och försök att slappna av samtidigt som du fortsätter med andningen. Tänk på det du har omkring dig och vad som gör dig tacksam. Vad är det du landar i just idag och är tacksam över?

4. Låt tankarna flöda och känn känslan av tacksamhet fylla dig samtidigt som du fortsätter med andningen. Avsluta med att tacka dig själv för att du prioriterade dig själv och tog dig tid för meditation. 

I GLOSSYBOX maj hittar några av våra prenumeranter The Ritual of Karma Hand Wash i sina boxar! 

The Ritual of Karma

The Ritual of Karma har inspirerats av den hinduistiska traditionen, där det handlar om att utstråla positivitet och att leva med god karma och visa vänlighet till de som finns runt omkring dig. Genom att göra och tänka gott kommer du att få tillbaka det du ger. Serien har en fantastisk doft av helig lotus och ekologiskt vitt te. Helig lotus är en symbol för renhet, skönhet och visdom och är känt för sina lugnande och vårdande egenskaper. Vitt te ger en frisk, ren och grön doft med inslag av diskreta blommor. Den anses även skärpa dina sinnen.

Rituals medvetna val 

För varje produkt som Rituals utvecklar försöker de skapa en förpackning som är optimalt utformad vad gäller funktionalitet, resursanvändning, avfallsminskning och miljöpåverkan. Målet är att alla produkter ska vara påfyllbara, återvinningsbara och tillverkade av återvunnet material år 2025. 

Refill: Du ska inte behöva slänga Rituals fina och lyxiga burkar när produkten är slut, fyll på med refill som finns till flertalet av produkterna i sortimentet. Snällt mot plånboken och snällt mot miljön. 

Reduce: Genom refillsystemet minskas materialanvändningen och det går att spara in på bland annat plastanvändningen. 

Recycle: Förpackningarna blir ständigt lättare att återvinna och användningen av återvunna material ökar ständigt. 

Läs mer:
Så beautypackar du lätt i sommar
5 enkla sätt att varva ner och koppla av
Din ultimata morgonrutin för en bra start på dagen

 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor