Makeup

Att mixa bronzer och ansiktsolja är det ultimata knepet för glow i sommar

Ready, set, glow! Vi tipsar om hur du maxar lystern i sommar, det enda du behöver är en bronzer (som du får i GLOSSYBOX juli) och en ansiktsolja. 

Glow – ett ord jag som jobbar med skönhet har skrivit, pratat och tipsat om oräkneliga gånger. Det verkar som att jakten på den där fräscha lystern och daggiga looken aldrig tycks ta slut (inte mig emot, jag joinar mer än gärna hyllningskören!). 

Älskar du också makeup och allt annat inom beauty? Börja prenumerera på GLOSSYBOX och få hem fem beautyöverraskningar varje månad. Läs mer här! 

Att ge huden lyster börjar redan vid hudvårdsrutinen då till exempel C-vitamin (läs mer om det här), rikligt med fukt (läs om hyaluronsyra här) och exfolierande syror (här reder vi ut vad som gäller med syror på sommaren) utgör en bra glow-rutin. När vi sen går vidare till makeup, finns det många knep att ta till för att skapa en dewy look. 

I GLOSSYBOX juli 2021 får alla Glossies testa Bellapierre Cosmetics – Ultra Glow Highlighting & Bronzing Palette. En makeup-palett bestående av fyra skimrande bronze- och highlightskuggor. 

Om du tycker att en bronzer i puderform inte ger tillräcklig lyster, eller att den lätt kakar sig på huden när det är extra varmt ute – testa att skrapa av lite av produkten i en skål och blanda med en ansiktsolja. Sedan applicerar du den mixade produkten med fingertopparna eller en pensel där du brukar applicera din bronzer. Lyster på ett kick och sommarens enklaste glow hack! 

Du kanske också vill läsa om:
Packa lätt inför semestern – beautyprodukterna du behöver i sommarnecessären
Ashley Graham om brun utan sol och sitt mantra för bättre självkänsla
Därför borde du addera en läppolja till sminkväskan

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Skribent och expert