GLOSSYBOX

GLOSSYBOX april 2022: Unboxing Spring Softness

Låt oss kicka igång våren med vår ikoniskt rosa box innehållandes en härlig mix av makeup, hud- och hårvård. I GLOSSYBOX april 2022 hittar du allt du behöver för härlig egentid framför badrumsspegel och för att skapa en vårlook att matcha solglasögonen med. 

Med temat ”Spring Softness” inleder vi våren på bästa sätt – med en maxad skönhetsbox! Här nedan har vi listat tre av produkterna som din box kommer innehålla, och som alla Glossies kommer att få testa. Kommer någon av dessa bli en ny favorit hemma hos dig?

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX sagolika marsbox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX april 2022: Morris Hair – Intense Repair Shampoo 

I månadens GLOSSYBOX får du upptäcka ”Intense Repair Shampoo” från svenska Morris Hair. Schampot rengör skonsamt och tar hand om svagt, torrt och skadat hår. Med hjälp av bland annat mango-olja, som är rikt på vitaminer, mineraler och fettsyror får ditt hår lyster och styrka samtidigt som rosenolja (rosa mosqueta oil) återfuktar hår och hårbotten. Synergin av aktiva ingredienser gör håret hälsosammare och friskare!

Läs mer: Morris Hair – nytt hårvårdsmärke med fokus på naturliga ingredienser

I GLOSSYBOX april 2022: CeraVe – Moisturising Lotion 

Många hudtillstånd så som torr hud, eksem och akne har en sak gemensamt: en försvagad hudbarriär, vilket kan bero på en minskad produktion av ceramider i huden. Ceramider är därför huvudingrediensen i alla produkter för CeraVe, och grunden för vetenskapen bakom varumärket. I april får alla testa multifunktionella ”Moisturising Lotion” som du kan använda både på kroppen och i ansiktet för en välmående hud. 

Läs mer: Därför behöver du hudvård med ceramider

I GLOSSYBOX april 2022: Bloom and Blossom – Age-defying Hand Cream

Våra händer utsätts ständigt för påfrestningar så se till att ge tillbaka i form av en återfuktande och närande handkräm! Under locket i månadens GLOSSYBOX hittar du Bloom and Blossoms ”Age-defying Hand Cream” som även tar hand om ålderstecken. Med en härlig doft av bergamott, ylang ylang och cederträ. 

Psst! Som ny GLOSSYBOX-prenumerant får du första boxen för bara 100 kronor, om du signar upp dig i början av månaden! Utöver dessa tre spoilers innehåller din box ytterligare två produkter. Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar!
GLOSSYBOX mars 2022: Glossy Wonderland 
GLOSSYBOX februari 2022: Unboxing Timeless Treats
GLOSSYBOX januari 2022: Mindful Mornings 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor