GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Adventskalender 2023 är här: 25 produkter värde över 6 000 kr!

GLOSSYBOX adventskalender 2023

Nu lanserar vi GLOSSYBOX Adventskalender 2023 “Feel The Magic”! Kalendern har ett värde på över 6 000 kr och innehåller 25 luckor, med 17 full size-produkter där majoriteten är veganska och cruelty free. Som tidigare år får GLOSSYBOX-prenumeranter en generös rabatt!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag för att kunna beställa vår kalender till ett extra bra pris. Bli prenumerant (från 149 kr per månad) här! 

Årets skönhetssensation är tillbaka! “Feel the Magic” är det magiska temat för årets efterlängtade adventskalender från GLOSSYBOX. Med lanseringen av kalendern startar GLOSSYBOX officiellt nedräkningen till jul! Som tidigare år har årets adventskalender en extra lucka. Förpackad i en elegant designad, återvinningsbar och återanvändbar kalender kan Glossiesar se fram emot 25 oförglömliga skönhetsögonblick med lika många magiska produkter.

Av 25 produkter är 17 i full storlek och majoriteten är veganska och cruelty free. Psst, GLOSSYBOX Adventskalender 2023 är värd över 6 000 kronor, vårt högsta värde någonsin. GLOSSYBOX-teamet har jobbat hårt för att få till den perfekta, magiska mixen av smink och hudvård, välkända och nya märken samt hypade och klassiska produkter. Vi vågar påstå att vi har lyckats otroligt bra i år! Du får testa skönhetsprodukter från flera hypeade skönhetsmärken, Hickap, Sol de Janeiro, Björn Axén, och The Inkey List för att nämna ett fåtal.

Köp GLOSSYBOX Adventskalender 2023 här!

GLOSSYBOX adventskalender 2023

Vad kostar GLOSSYBOX Adventskalender 2023?

Som tidigare år får GLOSSYBOX-prenumeranter en generös rabatt – årets adventskalender blir din för bara 999 kr om du prenumererar på GLOSSYBOX! Den går såklart att beställa även om du inte prenumererar och kostar då 1 299 kr.

Köp GLOSSYBOX Adventskalender 2023 här!

15% på din första GLOSSYBOX + köp årets adventskalender för bara 999 kr!

GLOSSYBOX adventskalender 2023

Ge dig själv lite extra kärlek i vinter med en lyxig skönhetsbox varje månad och årets GLOSSYBOX adventskalender. Just nu får du 15 % rabatt på din första box och får köpa vår lyxiga adventskalender för bara 999 kr (ord. pris 1 299 kr), när du startar valfri prenumeration. Ange kod GLOSSYADVENT15 i kassan.

Vad innehåller GLOSSYBOX Adventskalender 2023?

Årets adventskalender är här med ännu bättre och ännu lyxigare produkter! De är så bra att vi kan inte hålla oss från att avslöja ett par redan nu.

GLOSSYBOX adventskalender 2023

Spoiler 1: Björn Axén – Heat Styling Protection eller Repair Anti Break Treatment

I en av luckorna gömmer sig en hårprodukt från Björn Axén! Du får testa antingen ”Heat Styling Protection” (värde 200 kr/200 ml) eller ”Repair Anti Break Treatment” (värde 200 kr/125 ml). ”Heat Styling Protection” är en värmeskyddande spray med UV-skydd som vårdar ditt hår samtidigt som den skyddar upp till 220 grader. ”Repair Anti Break Treatment” är en värmeskyddande leave-in behandling som stärker håret och förhindrar kluvna hårtoppar och slitage. Båda produkterna är i fullstorlek samt veganska och cruelty free!

Spoiler 2: Sol de Janeiro – Rio Radiance Perfume Mist

Bakom en av luckorna hittar du ”Rio Radiance Mist” (värde 129 kr/30 ml), den senaste nyheten i Sol de Janeiros ljuvliga sortiment. Se fram emot en blommig men lika kryddig parfymmist med toner av krämig kokosmjöl och rena vita blommor. Deluxe size, vegansk och cruelty free!

Spoiler 3: Hickap – Tapered Blush 114

Vad är en adventskalender utan smink eller sminkverktyg? En av produkterna som hjälper dig att att fixa glamlooken är ”Tapered Blush 114” från Hickap (värde 139 kr/st). Upplev överlägsen precision och en luftig applikation med Hickaps avsmalnande borste för bronzer, blush och alla typer av pulverprodukter. Full size, vegansk och cruelty free!

Spoiler 4: Bellapierre – Ultimate Nude Eyeshadow Palette

Vilken är en av de bästa produkterna i årets kalender (om du frågar oss)? ”Ultimate Nude Eyeshadow Palette” från Bellapierre (värde 499 kr/38 g)! Du får 35 skuggor med en härlig blandning av matta, satin, skimmriga och foilögonskuggor. Från silkeslena taupes, skimrande guldnyanser, till rika plommonnyanser, är den här paletten perfekt för både dagtid och festliga kvällssminkningar. Full size och cruelty free!

Spoiler 5: HaruHaru Wonder – Black Rice Bakuchiol Eye Cream

”Black Rice Bakuchiol Eye Cream” från HaruHaru Wonder (värde 435 kr/20 ml) hjälper till att ta bort mörka ringar under ögonen samtidigt som den ljusar upp ögonområdet för en piggare look. Produkten innehåller fermenterat svart ris, barkextrakt av bambuskott och vegetabilisk Bakuchiol. Bakuchiol är precis som retinol effektiv mot fina linjer, samtidigt som ingrediensen är snäll mot en torr och känslig hud. Full size, vegansk och cruelty free!

Spoiler 6: The Inkey List – Niacinamide Oil Control Serum

”Niacinamide Oil Control Serum” från The Inkey List (värde 99 kr/30 ml) är fjäderlätt serum fullpackat med 10 % niacinamid. Niacinamid är ett naturligt förekommande B3-vitamin som ofta används för fettkontroll och hjälper till att effektivt minska rodnad, fläckar och överflödigt fett. Dessutom innehåller serumet 1 % hyaluronsyra för ytterligare fukt och effektiv verkan. Full size, vegansk och cruelty free!

Köp GLOSSYBOX Adventskalender 2023 här!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

[su_button url=”https://www.glossybox.se/prenumerera/manadens-box.list?utm_source=blogg&utm_medium=social&utm_campaignGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor