Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Så väljer du rätt brun utan sol från Bondi Sands

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Mousse, spray eller BUS-vatten? Med Bondi Sands stora utbud av brun utan sol tar de den australienska sommaren till dig. Såhär väljer du rätt produkt för just dig! Artikeln är i samarbete med Bondi Sands som medverkar i GLOSSYBOX maj 2022.

BUS från Bondi Sands: Foams

Med hjälp av aloe vera och med en exotisk doft av kokosnöt ger den lättviktiga formulan din hud en solkysst nyans, som att du hade legat på stranden en hel dag. Låt produkten verka i en till sex timmar innan du sköljer av den, beroende på hur djup nyans du önskar. Du kan också låta den verka över natten. Använd en brun utan sol-handske tillsammans med moussen för ett jämnt resul- tat. Finns i nyanserna light/medium, dark och ultra dark.

Bondi Sands – Self Tanning Foam

Bondi Sands brun utan sol: Aero 

Precis som Foams så är Aero en lättviktig mousse (men i aerosolförpackning istället). Den stora skillnaden är att Aero sjunker in i huden och torkar extra snabbt. Perfekt för dig som ofta är på språng och inte har tid att vänta eller lägga allt för lång tid i badrummet. Med återfuktande ingredienser som E-vitamin och Jojoba för att förlänga resultatet. Låt verka i sex till åtta timmar. Finns in nyanserna liquid gold, dark och ultra dark.

Bondi Sands – Aero Self Tanning Foam 
I GLOSSYBOX maj får några testa Self Tanning Sleep Mask från Bondi Sands. Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Brun utan sol från Bondi Sands: Pure

Inom serien Pure återfinns fem olika BUS-produkter: tanning drops för ansiktet, en ansiktsmask som verkar medan du sover, ansiktsmist, lotion som gradvis bygger upp en solkysst nyans och ett skummande BUS-vatten för kroppen. Gemensamt är att de alla kombinerar Bondi Sands ikoniska Golden Glow med återfuktande hyaluronsyra och C-vitamin för lyster och E-vitamin för näring. Den lättviktiga formulan är transparent, doftfri och torkar snabbt. Passar alla hudtyper, även den känsliga. Förpackningarna är i 100 procent återvinningsbar plast och skapad med minimalt antal ingredienser. 

Pure Self Tanning Sleep Mask

 

Q&A: Bondi Sands brun utan sol

Varför ser min BUS-produkt grön ut i färgen? Bondi Sands produkter är formulerade med gröna toner för att inte riskera att det blir en orange ton. Nyanser med en bas av grönt ger ett mer naturligt och bronsigt resultat. 

Hur länge sitter färgen kvar? Det beror helt på hur du underhåller den, men resultatet håller generellt i upp till en vecka. Om du vill ha ett bestående resultat som ger en gradvis effekt kan du kika på Everyday Gradual Tanning Milk. 

Om produkten är transparent, hur vet jag då var jag applicerat den? Fokusera på ett specifikt område åt gången för att säkerställa att du täckt hela huden med produkten. Då har du koll på var du applicerat den och kan sen gå vidare till nästa. Börja till exempel med benen och rör dig uppåt mot mage, armar och avsluta med händer och fötter. Om du är nybörjare kan du först testa en produkt med färg för att vara säker på att du fått in tekniken och ser hur du har applicerat.

Bondi Sands rabattkod

Just nu får du 20 procent rabatt på Bondi Sands sortiment hos nordicfeel.se. Uppge koden GIFT20! Giltig till och med 31 maj 2021. 

Läs mer!Tips! Så applicerar du brun utan sol som ett proffsEnkla knepet som gör att du slipper brun utan sol-fläckar på händer och fötterSå väljer du rätt solskydd (baserat på din hudtyp)

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox