Hår

Hitta rätt GLISS för just ditt hår!

GLISS i GLOSSYBOX

Inget annat varumärke står för hårreparation som GLISS. De omtyckta produkterna har fått en ny look med nytt innehåll som förenar vetenskap med naturens skatter. Ta din hårvård till nästa nivå och hitta rätt GLISS för just dig! 

Gliss hårvårdsprodukter från Schwarzkopf riktar in sig på dina individuella hårbehov. Nu har en ny era börjat – varumärket genomgår en stor nylansering! 

Nästa nivå av hårvård

Gliss står för hårreparation och de nya formlerna förenar vetenskap med det bästa naturen har att erbjuda. Varje linje har en specialutvecklad hårvårds- och reparationsteknologi där upp till 96 procent av ingredienserna har naturligt ursprung. De olika serierna och formlerna har uppdaterats med högpresterande ingredienser som UV-filter, Biotinkomplex, Omegaplex, Hydrolyserat protein, Aminosyror och Hydrolyserat keratin. I kombination med kraftfulla naturliga extrakt som blomnektar, açaibär, pionblomma, arganolja, paranötter och moringafrön tar dessa nya formler Gliss till en ny nivå av hårvård.

Ny och fräsch look

Flaskorna har fått en uppdaterad, fräsch design och är helt återvinningsbara. De nya svarta locken är tillverkade utan carbon black och är därmed helt spår- och sorterbara i återvinningsanläggningar. De nya PE-flaskorna* är nu tillverkade av 30 procent återvunnet material och PET-flaskorna* är tillverkade av 97 procent återvunnet material. Dessutom är alla flaskor 100 procent återvinningsbara!

* exkl. lock

Fortsätt att ge ditt hår en treat

Varje hår har sina egna krav och behov. Hårvårdsserierna i Gliss innehåller speciella aktiva komplex som är särskilt framtagna till olika behov. Hitta rätt serie för just ditt hår!  I novemberboxen fick några Glossies testa GLISS VOLUME & REPAIR Shampoo som förstärker hårstrukturens naturliga volym, formula berikad med hydrolyserat protein och moringafrö-extrakt.

 

Vilken GLISS passar ditt hår?

Hitta rätt Gliss för just ditt hår!

Har du oljiga rötter, livlöst hår och kluvna toppar?

VÄLJ: Gliss Supreme Length – en serie speciellt avsedd för långt hår!

Stylar du ditt hår regelbundet och behöver en serie som reparerar håret på djupet?

VÄLJ: Gliss Fiber Therapy med OMEGAPLEX® är en serie som reparerar hårfibrerna och stärker den inre hårstrukturen för ökad motståndskraft.

Har du normalt till torrt och skadat hår? 

VÄLJ: Gliss Total REPAIR motverkar framtida skador och ger omvårdnad från utsidan.

Färgar, tonar eller slingar du ditt hår ofta? 

VÄLJ: Gliss Color Protect & Shine bevarar en levande och glänsande hårfärg!

Har du sprött och slitet hår? 

VÄLJ: Gliss Ultimate Oil Elixir är en näringsgivande serie för ett effektivt skydd mot hårslitage.

Platt och tunt hår utan volym? 

Välj: Gliss Volume & Repair lyfter fram hårets naturliga volym med en vårdande och reparerande formula.

Några Glossies fick testa nya GLISS Volume & Repair!GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor