Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Adventskalender 2019: Spoiler alert

GLOSSYBOX
Skribent och expert5 år sedan
View GLOSSYBOX's profile

JULAFTON VARJE DAG 

Igår släpptes äntligen GLOSSYBOX Adventskalender och succén är ett faktum! Tusentals skönhetsälskare har redan klickat hem sitt exemplar – gör det du med innan det är för sent.

Vi har knappast sparat på krutet: årets adventskalender är lyxigare, snyggare och bättre än någonsin. Exklusiva varumärken som Benefit, Nudestix, Hey Honey, Ciaté, Avant och Annemarie Börlind bjuder på 24 maxade skönhetsöverraskningar till ett värde över hela 4700 kronor. Lyckas du hålla dig ifrån att öppna de skimrande luckorna till den första december?Adventskalendern blir din för 1299 kronor.

Öppna julklappar varje dag fram till julafton du med. Klicka här för att beställa GLOSSYBOX Adventskalender! 

Psst, skrolla ned för spoilers!

BENEFIT ROLLER LINER 

GLOSSY-favoriten Benefit fyller december med skönhetsmagi i form av den matta, flytande eyelinern Roller Liner! Rama in ögonen med nattsvarta, sylvassa vingar.

HEY HONEY SWEET TREAT MASK

Vinterglåmig hud blir ett minne blott med Hey Honeys lugnande och intensivt återfuktande ansiktsmask Sweet Treat Wild Berry and Honey Yogurt Recovery Mask. Den härligt krämiga ansiktsmasken är berikad med vårdande ingredienser som blåbärsfröolja och honung.

CIATÉ LONDON- TREND EDIT

Ciaté London är ett av märkena bakom de 24 spännande luckorna som sätter guldkant på december. Ögonskuggspaletten Trend Edit ger dig nio högpigmenterade, varma toner i både matta och skimrande nyanser.

KÖP GLOSSYBOX ADVENTSKALENDER

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox