Makeup

Framhäv din naturliga skönhet med Nudestix

din naturliga skönhet

I månadens GLOSSYBOX får alla Glossies testa en läpprodukt från Nudestix! På relativt kort tid har det kanadensiska sminkmärket blivit en stor succé över hela världen. Varumärket drivs av tre drivna kvinnor som vill uppmuntra andra kvinnor att framhäva sin naturliga skönhet. Därför är deras produkter multifunktionella och enkla att använda – så att du kan fixa sminket på fem minuter! 

Artikeln är i samarbete med Nudestix som medverkar i GLOSSYBOX mars 2023.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Om du (likt många av oss på GLOSSYkontoret) gärna sover lite extra på morgonen, men ändå vill göra en snabb, enkel sminklook borde du testa Nudestix. Det kanadensiska sminkmärket grundades av Jenny Frankel och hennes två döttrar, Ally och Taylor, 2014. Mamma Jenny har över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen som kemiingenjör men initiativet till varumärket tog döttrarna, berättar de i en video på sin hemsida. De ville ha smink som är enkelt att applicera med flera olika användningsområden, och som hjälper till att framhäva ens naturliga skönhet. 

Nu, nästan tio år sedan, har Nudestix en omfattande sminklinje med allt från foundation till mascara. Sedan de grundades har de växt fort globalt och har även blivit en stor hype på sociala medier. Grundtanken bakom produkterna är att man ska kunna skapa en hel sminklook på bara fem minuter, helt utan ansträngning. Därför är många av deras produkter multifunktionella, så som deras läppennor som man även kan använda som rouge. Dessutom är produkterna formulerade med endast veganska ingredienser och förpackningarna är återvinningsbara! 

5 produkter från Nudestix som gör sminkrutinen enklare och som framhäver din naturliga skönhet

Nudestix produkter kommer i en snygg, mattsvart plåtlåda som har en inbyggd spegel. Just för att du ska kunna ta med dig produkterna i handväskan och snabbt fixa till sminket var du än är. Här nedan har vi valt ut fem av våra favoritprodukter från Nudestix som du kan använda för att framhäva din naturliga skönhet.

1. Nudestix – Tinted Blur Foundation Stick

Ett foundationstick som jämnar ut huden och mattar ner, samtidigt som det ger en mjuk lyster och fräschar upp. Perfekt när du vill framhäva din naturliga skönhet istället för att dölja den. Använd i hela ansiktet eller på de områden som du vill täcka, så som pigmenteringar, fina linjer och förstorade porer. Finns dessutom i 10 olika färger för att passa din hudton.

din naturliga skönhet  

Tinted Blur Foundation Stick, Nudestix, 359 kr/6,1 g

2. Nudestix – Nudies All Over Face Matte Lux Creamy Blush

Multifunktionellt stick som ger en mjuk matt finish, och som du kan använda på kinderna, läpparna och ögonen. Tonerna går från persika och rosa till brunt. ”Juicy Melons” använder vi gärna som rouge och på läpparna medan “Dolce Darlin’” blir fin som bronzer och som ögonskugga. Applicera med fingrarna eller direkt med sticket och blanda ut med den medföljande borsten (som också går att skruva av och rengöra!). 

din naturliga skönhet

Nudies All Over Face Matte Lux Creamy Blush, Nudestix, 379 kr/7 g

3. Nudestix – Nudies All Over Luminous Color

Skimrigt stick som går att använda som bronzer och higlighter på ögonen, kinderna och läpparna. Sticket finns i fem olika nyanser, från vitskimriga “Illumi-Naughty” till bronziga “Brown Sugar, Baby”. Du får en lätt, frisk finish med naturlig lyster. Applicera med fingrarna eller direkt med sticket och blanda ut med den medföljande borsten. 

din naturliga skönhet

Nudies All Over Luminous Color, Nudestix, 379 kr/8 g

4. Nudestix – Blot & Blur Matte Stick Primer Stick

Likt Nudestix övriga produkter har “Blot & Blur Matte Stick Primer Stick” flera användningsområden! När du applicerar sticket på huden förvandlas den ultralätta balsamkonsistensen till puder vilket blurrar huden och ger en mjuk, matt finish. Den hjälper huden att se klarare ut samtidigt som den absorberar överflödigt fett. Använd som primer, istället för puder för att fixera sminket eller som “blotting powder” under dagen för att matta ner huden. 

Blot & Blur Matte Stick Primer Stick, Nudestix, 379 kr/10 g

5. Alla Glossies får testa: Nudestix – Magnetic Matte Lip Color “Blossom”

Tre i ett läpprodukt som du kan använda som läppstift, liptint och som en klassisk läppenna. Den är enkel att applicera, ger samma täckning som ett läppstift och ger ett intensivt färgresultat som håller i upp till nio timmar. I månadens GLOSSYBOX får alla Glossies testa den i travel size, i nyansen ”Blossom”, en romantisk, nuderosa färg. Applicera på läpparna som läppenna eller läppstift. Du kan även applicera den med en borste eller fingrarna för en lättare täckning. 

din naturliga skönhet

Magnetic Matte Lip Color “Blossom”, Nudestix, 299 kr/1,41 g 

 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!

 Louice Tapper Florén

Louice Tapper Florén

Skribent och expert