Makeup

Därför borde du addera en läppolja till sminkväskan

Har du tidigare inte bekantat dig med läppolja? Då är det hög tid att låta den flytta in i din sminkväska i sommar (Spoiler: Alla Glossies kommer få testa en i juni!).

Makeup-produkter som kombinerar effekten av en sminkprodukt med ingredienser som vanligtvis framhävs inom hudvård blir allt mer eftertraktat. När det kommer till produkter för läpparna ser vi allt fler återfuktande balms med en skir nyans av färg framför matta och starka nyanser, inte minst nu under sommaren. Låt oss därför presentera läppoljan – som kan bli din nya läppfavorit i sminkväskan. 

I GLOSSYBOX juni 2021 får alla testa en läppolja från kndr BEAUTY. Den anpassar sig till din naturliga läppfärg och förstärker den samtidigt som den vårdar läpparna och ger dem en glossig look.

Vad är en läppolja?

Så var placerar sig då en läppolja i raden av produkter för just läpparna? Det beskrivs bäst som en hybrid mellan läppglans och läppbalsam. En läppolja ger mycket glans och fukt (tack vare de härliga oljorna som finns på ingredienslistan). De har också ofta ett skir nyans av färg, för att förstärka läpparnas nyans. Dessutom är de superenkla att applicera! Perfekt att plocka med i väskan och återapplicera under dagen.

Läppolja: 3 (andra) tips

NYX – #THISISEVERYTHING Lip OilCiaté London – Fruit Burst Lip OilICONIC London – Lustre Lip Oil

Du kanske också vill läsa om:
GLOSSYBOX Summer Bag Limited Edition: Din ultimata sommarnecessär
Därför bränner du dig i solen – även om du använder solskydd
Addera C-vitamin till din hudvårdsrutin och gör dig redo för glow

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor