HÃ¥r

Männens hudvårdsfavorit lanserar nu schampo

Bulldog har länge varit ett självklart val för många män när det kommer till hudvård. Nu lanserar de även tre olika schampo, för både hår och hårbotten. 

Artikeln är i samarbete med Bulldog som medverkar i The Man Box nummer 1 2022. Läs mer och beställ här! 

Bulldog, vars filosofi är att ta fram hudvård för män på ett enkelt sätt, grundades 2005 och har funnits på den svenska marknaden i över tio år. Under den tiden har de hunnit samla på sig en hel del kunskap om manlig hudvård och mäns behov av effektiva och enkla produkter.

Med det bästa från naturen har nu Bulldog även utvecklat hårvårdsprodukter, en serie schampon som tar hand om och rengör både hår och hårbotten. Alla produkter är, precis som hudvården veganska. Låt oss ta en närmare titt på dessa tre schampon!

Bulldog Schampo: Original

Upptäck ett återfuktande schampo med naturliga ingredienser! För dig med normalt hår rekommenderas Original Shampoo innehållandes cikoriarot som har bland de högsta halterna av inulin. Inulin är toppen för att skydda, mjukgöra och vårda håret
och hårbotten. Schampot har en doft med fräscha noter av bergamott, citron, lime och cederträ.
Pris: 169 kr/300 ml

Bulldog Schampo: Sensitive

För dig som har en känslig hårbotten ska du snegla lite extra på Sensitive Shampoo. Det är ett lugnande och återfuktande schampo som är extra fördelaktigt för en hårbotten som kan bli irriterad, röd och kliar. Innehåller fuji-äpplen som har fantastiska egenskaper för en irriterad hårbotten. Med doft av buchu och vanilj.
Pris: 179 kr/300 ml

Bulldog Schampo: Anti-Dandruff

För alla män som vill ha ett mjällfritt hår, se hit! Anti-Dand- ruff Shampoo vårdar och absorberar överskottstalg från hårbotten. Det tack vare hjälte-ingrediensen Juju- be-bark som har använts i tusentals år för att rengöra hår. Den har anti-mjällegenskaper och har visat sig ge långvarig effekt mot just mjäll. Med doft av uppfriskande bergamott, pepparmint och lavendel.
Pris: 179 kr/300 ml

Läs mer: Unboxing The Man Box nummer 1 2022

Schampo-tips: Rengör rätt!

Innan du applicerar schampo, se till att håret är riktigt blött. På så vis blir det enklare att löddra upp produkten, aktivera den och få ut mesta möjliga av din hårtvätt. Fokusera på hårbotten, det är där du främst behöver rengöra och där det samlas smuts och beläggningar. Passa på att ge dig själv en skalpmassage för att sätta igång blod- cirkulationen vilket piggar upp både dig och hårstråna. Skölj ur och upprepa proceduren ytterligare en gång. Anledningen till att du ska schamponera hår och hårbotten två gånger är för att säkerställa att du först har avlägsnat smuts och rester från stylingpro- dukter så att du i andra omgången faktiskt har möjlighet att göra rent hår och hårbotten. Resultatet? Ett friskare hår som inte behöver tvättas lika ofta!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor