Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

Glossykontorets 6 favoritprodukter från årets adventskalender

Louice Tapper Florén
Skribent och expert1 år sedan
View Louice Tapper Florén's profile
6 favoritprodukter från årets adventskalender
Nissarna på GLOSSYBOX-kontoret har jobbat hårt för att skapa den bästa kalendern hittills: du får 25 luckor proppfulla med 26 fantastiska skönhetsprodukter, värde över 5 000 kr. Här är Glossykontorets 6 favoritprodukter från årets adventskalender.Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

GLOSSYBOX Adventskalender 2022 är nu UTSÅLD! Grattis till alla er som hann beställa, ni har en hel del otrolig skönhet att se fram emot varje dag fram till jul!

Ni är många som beställt under helgen och vårt lager jobbar hårt med att skicka alla beställningar så fort som möjligt! Notera att om du beställt kalendern efter 23 november kan vi inte garantera leverans innan 1 december.

Läs vidare för att veta vilka produkter som vi på Glossykontoret är lite extra förtjusta i – här är våra 6 favoritprodukter från årets adventskalender!

Lucka 1: Sol de Janeiro – Bum Bum Cream

6 favoritprodukter från årets adventskalender

Namn: AnnaRoll på GLOSSYBOX: Grafisk designerVilken är din favoritprodukt från Adventskalendern? Sol de Janeiro – Bum Bum CreamVarför är den en "Advent must have"? BumBum Cream gör torr hud otroligt mjuk och len, perfekt för vintern. Att den tropiska doften med toner av vanilj för tankarna till sommaren är inte heller fel!

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa Sol de Janeiro – Bum Bum Cream.

Lucka 4: Banila Co – Clean it Zero Cleansing Balm

6 favoritprodukter från årets adventskalender

Namn: TereseRoll på GLOSSYBOX: Senior Campaign & Content ManagerVilken är din favoritprodukt från Adventskalendern? Banila Co – Clean it Zero Cleansing BalmVarför är den en "Advent must have"? Jag älskar cleansing balms och det här är ett av de bästa som jag har testat! Den avlägsnar snabbt all makeup, har en behaglig doft och huden känns inte torr efteråt. En perfekt hudvårdsprodukt för den torra vinterhuden!

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa Banila Co – Clean it Zero Cleansing Balm.

Lucka 6: LH cosmetics – On Set Long Lasting Setting Spray

Namn: KatjaRoll på GLOSSYBOX: Head of NordicsVilken är din favoritprodukt från Adventskalendern? LH cosmetics – On Set Long Lasting Setting SprayVarför är den en "Advent must have"? Magisk – älskar att den kan användas både som primer och håller min makeup på plats hela dagen/kvällen! Att den dessutom skyddar mot föroreningar och blått datorljus ger den 5 av 5 möjliga glossies från mig!

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa LH cosmetics – On Set Long Lasting Setting Spray.

Lucka 13: Benefit Cosmetics – Lovetint Cheek & Lip Stain

Namn: LouiceRoll på GLOSSYBOX: Copy & Content ManagerVilken är din favoritprodukt från Adventskalendern? Benefit Cosmetics – Lovetint Cheek & Lip StainVarför är den en "Advent must have"? Lovetint Cheek & Lip Stain är en underbar multifunktionell produkt, perfekt för oss mammor som knappt har någon tid över för smink (kan absolut hända att jag sminkar mig på tunnelbanan). Jag har den alltid med i handväskan så att jag snabbt kan addera lite färg både till läpparna och kinderna!

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa Benefit Cosmetics – Lovetint Cheek & Lip Stain.

Lucka 16: ARTDECO - Volume Supreme Mascara

Namn: EmelieRoll på GLOSSYBOX: Nordic Brand ManagerVilken är din favoritprodukt från Adventskalendern? ARTDECO - Volume Supreme MascaraVarför är den en "Advent must have"? Jag är så kräsen när det kommer till mascara och vill att den ger mig fylliga, långa och definierade fransar, det gör hela looken! En bra mascara är superviktigt för mig – och det har jag absolut hittat i ARTDECOS "Volume Supreme Mascara".

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa ARTDECO - Volume Supreme Mascara.

Lucka 25: Antonio Axu – Anti-Frizz Repair Cream

6 favoritprodukter från årets adventskalender

Namn: MalinRoll på GLOSSYBOX: After Sales ManagerVilken är din favoritprodukt från adventskalendern? Antonio Axu – Anti-Frizz Repair CreamVarför är den en "Advent must have"? Mitt hår behöver alltid extra fukt, men speciellt under vintern! Jag älskar hur lätt denna produkt känns håret samtidigt som den är återfuktande och tämjer frissigt hår. Tycker om att den kan användas i både torrt och fuktigt hår plus att doften är magisk!

Fick du inte tag på årets adventskalender? Klicka här för att köpa Antonio Axu – Anti-Frizz Repair Cream.

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox