Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Carmex: originalet för dina läppar!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert10 månader sedan
View Louice Tapper Florén's profile
carmex
I augusti får alla Glossies testa Moisturising Lip Balm Original från Carmex, ett av världens mest populära läppbalsam. Visste du att 130 stycken säljs varje minut? Artikeln är i samarbete med Carmex som medverkar i GLOSSYBOX augusti 2023.Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Carmex läppbalsam är ett måste i allas sminkväskor, men också i bilen, på skrivbor­det och på nattduksbordet. Du känner säkert igen den lilla, gula burken med läppbalsam i. Något som kanske inte alla har koll på är att de första burkarna tillverkades i grundaren Alfred Woelbings kök redan 1937.

Sedan dess har den blivit en omtyckt go­-to produkt, som är älskad av kändisar och make up-artister över hela världen. Carmex läppbal­sam är helt klart både ett skönhetsmåste och en vardagsräddare!

carmex
Original Moisturizing Lip Balm, Carmex, 29 kr/8 ml

Vårdar och lindrar läpparna

"Original Moisturizing Lip Balm" från Carmex vårdar och lugnar torra läppar tack vare sin unika for­ mula med mentol och kamfer. Dess kylande, antiseptiska och lugnande effekt lindrar torra och spruckna läppar, och motverkar dessutom klåda och irritation. Enligt oss på GLOSSYBOX gör den så att läpparna både ser ut och KÄNNS helt fantastiska. Vi lovar, du kommer snabbt känna skillnaden!

carmex

Ger ett långvarigt skydd

Läppbalsamet innehåller även vårdande ingredienser så som sheasmör och bivax, vilket ger ett djupt och långvarigt skydd som återfuktar och förebygger torrhet. Tillsam­mans hjälper de till att mjukgöra och åter­ställa dina läppar, samtidigt som det ger dina läppar skydd mot yttre påfrestningar som sol, kyla, vind och torrhet. Med Carmex läppbal­sam kan du säga adjö till torra, spruckna och obehagliga läppar!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox