Hudvård

Margaux Dietz lanserar X by Margaux

Margaux Dietz lanserar X by Margaux, ett spännande nytt varumärke som influencern och entreprenören står bakom. Produkterna återspeglar hennes sprudlande personlighet och har lekfulla namn som syftar till att locka fram ett leende.

Under hösten lanseras X by Margaux, ett nytt livsstilsmärke grundat av influencern och entreprenören Margaux Dietz. Genom hela sin karriär har Margaux haft en nära och personlig relation till sina följare. Hennes positiva livssyn och lekfullhet har lockat hundratusentals personer att hänga med i Margaux vardagsliv med en härlig blandning av olika äventyr, livet som egenföretagare och mamma. Genom X by Margaux vill hon dela med sig av allt detta, som små bitar av hennes personlighet.

Margaux Dietz– Jag vill förmedla en förlängning av mig själv till alla som köper mina produkter. Jag har skapat en hudvårdsgarderob som jag blir glad av och hoppas alla känner samma feeling som jag när de själva använder produkterna, berättar Margaux.

En viktig del av X by Margaux är att produkterna är användbara, tillgängliga och roliga. Margaux vill inte bidra till någon slags ”skönhetshets”. Med lekfulla namn som Handsome uppmanas vi att le mot oss själva i spegeln samtidigt som vi tvättar händerna. Inspirationen bakom handkrämen Hold My Hand är Margaux son, för vad är mjukare än ett barns händer?

Varför just X by Margaux? Namnet anspelar delvis på x:et som finns i Margaux namn men även på att det är en produkt ”X”, som är framtagen av Margaux. Det är inte bara en serie som hon sätter sitt namn på utan hon har varit väldigt delaktig i varenda steg i processen – från idé till färdig produkt. Margaux berättar att hon har brainstormat, doftat, smörjt och skrubbat sig fram till resultatet som vi nu ser.

Alla produkter i serien är veganska med svensktillverkade formuleringar framtagna i samarbete med experter. De doftar ljuvligt av ylang ylang ”som för tankarna till en barfotapromenad hem en varm sommarkväll”. Den stilrena designen gör produkterna till en dekorativ del av inredningen och de smälter lätt in. Produkterna kommer att kunna köpas både online och i utvalda fysiska butiker. Håll utkik, för detta är bara början.

– Vi har jobbat på dessa produkter i över två år och detta är bara ett smakprov. Kan knappt vänta tills jag får visa er resten!

X by Margaux

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor