Wellness

DIY: Egenfärgade bryn!

Depend Lash & Eyebrow Colour ger naturligt markerade fransar och ögonbryn utan makeup! Följ vår guide steg-för-steg för att få bryn som håller färgen när du sportar, solar och badar.

Tvätta ögonbrynen med en oljefri rengöring. Viktigt att brynen är fria från fett för att färgen ska fästa, så ha inte på någon kräm efter ren- göringen. Forma och noppa dina bryn i önskad form. Hårstråna bör vara helt torra för bästa färg- resultat. Förpackningen innehåller två tuber och två borstar, en för varje tub.

Öppna pipen på färggelén, tub nr 1. Lägg en jämn sträng på en borstarna. Applicera på ögonbrynen och fördela noggrant, borsta fram och tillbaka. Det är viktigt att allt hår som ska färgas blir väl genomfuktat av gelé. Vänta två minuter, torka därefter av allting med hjälp av en torr bomullsrondell. Vänta i fem minuter.

Doppa en tops i skyddscremen medan du vän- tar och applicera på huden runt ögonbrynet, där du INTE vill ha färg. Var försiktig så ingenting hamnar på brynen eftersom detta försämrar resultatet. Applicera sedan aktiveringsgelén, tub nr 2, på den andra av de medföljande bor- starna. Ha en tops till hands om något kommer utanför, för att undvika färgning av huden.

Kamma in gelén längs håret och låt verka i en minut. Torka av färgen med hjälp av en fuktad bomullsrondell. Torka alltid av borsten väl med papper innan du applicerar ny gel på borsten. Upprepa för båda brynen. Klart! Det färdiga resultatet håller i upp till 6 veckor.


Psst! I månadens box får några glossies testa Lash & Eyebrow Colour (129 kr/st) från Depend!

Klicka här för att beställa juliboxen!

Text Stina LjungmarkGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor