Hoppa till huvudinnehåll
Hår

Så tar du hand om håret — medan du sover

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Torrt, skadat och livlöst hår? Applicera nylanserade “Night Elixir” från Gliss innan du går och lägger dig för att återskapa ett välmående resultat!  

Artikeln är i samarbete med Gliss som medverkar i GLOSSYBOX december 2023.  

Upplever du att ditt hår inte känns helt på topp under hösten och vintern? Du är inte ensam! Vädersomställningen i kombination med användning av värmeverktyg och håruppsättningar sliter på håret. Om du varken har tid eller ork att stå framför spegeln med en rad av produkter för att ta hand om håret, finns det nu en ny produkt som gör jobbet åt dig medan du sover.  

Från Gliss kommer nu “Night Elixir” innehållandes Gliss egna HaptIQ-system som under natten stärker hårfibrerna innifrån och ut för att skapa nya mikrobindningar. När du vaknar har du ett hår som är omdelbart mjukt och återfuktat, utan att lämna några spår på kudden.  

I GLOSSYBOX december 2023 får några Glossies testa Night Elixir från Gliss, köp här! 

Så hur funkar det? Applicera två till fyra pumps av produkten i blött eller torrt hår. Fokusera på längderna och undvik hårbotten (ge även topparna som är mest slitna lite extra kärlek). Sedan låter du den verka över natten och borstar sedan igenom håret på morgonen. För bästa resultat, använd produkten varje natt!  

Kombinera Night Elixir med Gliss schampo och balsam  

Schwarzkopf Gliss har flera olika serier med schampo och balsam. Här listar vi vilken som passar bäst för just din hårtyp och de tre varianterna av Night Elixir (som finns i intensiv, medium och lätt variant) 

Night Elixir Repair (heavily damaged hair)Gliss Total Repair

Framtaget för torrt och skadat hår. Hjälper till att reparerar håret och skydda mot framtida skador från till exempel styling. Med keratinserum som gör håret smidigt och glansigt.  

Night Elixir Reconstruction (damaged & split hair)Gliss Split Hair Miracle

Serie med jonkomplex och druvkärneolja som jämnar ut hårets yta från rot till topp samtidigt som den förseglar kluvet hår långvarigt. För en stark och frisk hårkänsla!  

Night Elixir Moisture (normal to dry hair)  + Gliss Aqua Revive 

Precis som torr hud behöver fukt, behöver även ditt hår det! Aqua Revive-serien återfuktar ditt hår tack vare en formula med hyalyronsyra och havsalg. Passar för normalt hår.  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox