GLOSSYBOX

GLOSSYBOX februari 2022: Unboxing Timeless Treats

Klassisk skönhet går aldrig ur tiden! I GLOSSYBOX februari 2022 lyfter vi fram de tidlösa looks som fungerar i alla lägen och som gör dig chic på nolltid. I vår specialdesignade februaribox hittar du produkterna som lägger grunden för en strålande hud. Inkludera våra “Timeless Treatsnär du gör dig redo för en kväll i kärlekens tecken!

Håller du med om att februari kan kännas lite… tråkig och grå? Som någonting du i princip bara vill ta dig igenom för att komma närmare våren. We feel you! Därför vill vi liva upp dig den här månaden på äkta Glossy vis – nämligen genom en specialdesignad box fylld med härliga skönhetsprodukter! Inför kärlekens månad (ja, vi syftar på Alla hjärtans dag som går utmärkt att fira oavsett civilstånd) har vi skapat två olika boxar med temat Timeless Treats. Vilken som kommer hem till dig blir en överraskning! Nyfiken på innehållet redan nu? Läs vidare för att få veta mer om tre av fem produkter i din box!

Inte redan en Glossie? Signa upp dig idag och få hem GLOSSYBOX klassiska februaribox. Läs mer här! 

I GLOSSYBOX februari 2022: Balance Me – BHA Exfoliating Concentrate

Om du letar efter en hudvårdsingrediens som kontrollerar sebumproduktionen, håller porerna i schack och som både förhindrar att nya finnar bryter ut samtidigt som existerande inte stannar kvar lika länge – då är det dags att välkomna BHA in i din hudvårdsrutin. I februari får alla testa BHA Exfoliating Concentrate från Balance Me.

Läs mer: Allt du måste veta om salicylsyra (BHA) i hudvård.

I GLOSSYBOX februari 2022: Avant – Collagen Intense Radiance Activator Serum   

Serum är den produkt som kan jobba mest effektivt på det du vill åstadkomma med din hudvård då de ofta innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser. Det kan vara att till exempel släta ut fina linjer, trolla bort ojämnheter, verka lystergivande och addera mer fukt. I månadens box får alla testa Collagen Intense Radiance Activator Serum från Avant Skincare. Applicera på rengjord hud och avsluta med dag- eller nattkräm. 

I GLOSSYBOX februari 2022: The Beauty Crop – BFF Brow Mascara

BFF Brow Mascara från The Beauty Crop är en transparent ögonbrynsgel som formar brynen, ger volym och håller dem på plats under dagen. Berikad med närande E-vitamin och ricinolja. Applicera gelen i uppåtgående rörelser i hårets riktning. Går att använda på egen hand eller efter att du har fyllt i brynen med ögonbrynspenna. 

Psst! Visste du att du som ny GLOSSYBOX-prenumerant får första boxen för bara 100 kronor, om du signar upp dig i början av månaden? Utöver dessa tre spoilers innehåller din box ytterligare två härliga produkter. Läs mer och beställ här!

Se tidigare månadsboxar:
GLOSSYBOX januari 2022: Mindful Mornings 
GLOSSYBOX december 2021: Unboxing Moonligt Glow 
GLOSSYBOX november 2021: Unboxing Beauty Desires 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor