Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Upptäck Self Tan Luxe-serien från St.Tropez – vårdande produkter som snabbt ger en solkysst hy!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert1 år sedan
View Louice Tapper Florén's profile
St.Tropez
Med St.Tropez brun-utan-sol-produkter blir det enkelt att få en solkysst hy, samtidigt som du undviker de skadliga strålarna från solen! Deras senaste produktserie Self Tan Luxe är formulerad med välkända, hudvårdande ingredienser och ger ett glowigt, solkysst resultat. Varumärkets ambassadör tillika modellen och entreprenören Ashley Graham berättar mer! Artikeln är i samarbete med St.Tropez som medverkar i GLOSSYBOX april 2023.Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Några av de vanligaste missuppfattningarna när det kommer till brun-utan-sol är att det är kladdigt eller blir fläckigt. Med sina kvalitativa, hudvårdande och återfuktande produkter slår St.Tropez hål på alla de här myterna. I deras senaste serie Self Tan Luxe är produkterna formulerade med fler högpresterande, hudvårdande ingredienser, som vårdar huden samtidigt som du får en solkysst hy. Den amerikanska modellen och entreprenören Ashley Graham har varit St.Tropez ambassadör sedan 2021. 

St.Tropez

– Det har varit så kul och intressant att få se vetenskapen och teknologin bakom St.Tropez produkter. Deras formuleringar är överlägsna på marknaden och de har ett stort fokus på att produkterna ska återfukta huden. Nyckeln till en hållbar bränna är ju en återfuktad hud! Säger Ashley Graham. 

Just att brun-utan-sol-produkter även kan innehålla hudvårdande ingredienser är något som har förvånat Ashley Graham. 

– Jag trodde aldrig att brun utan sol även kunde återfukta och faktiskt vårda huden. Istället för att motverka min hudvårdsrutin, upplever jag att St.Tropez produkter kompletterar den perfekt, säger hon. 

St.Tropez

St.Tropez Self Tan Luxe-serien består av tre lyxiga produkter: “Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse”, “Self Tan Luxe Body Serum” och “Self Tan Luxe Tan Tonic Drops”. De är formulerade med välkända effektiva hudvårdsingredienser så som niacinamid, C- och E-vitamin, hyaluronsyra, echinacea och kollagenförstärkande komplex. Dessutom har produkterna en subtilt, sensuell och sofistikerad doft. 

“Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse” från St.Tropez (499 kr/200 ml) är en lyxig och krämig brun-utan-sol-mousse som är formuleradmed DHA, Erythrulose och penetrationsförhöjande ingredienser. Tillsammans ger de en långvarig naturlig lyster och solkysst hy. Moussen ger en naturlig gyllenbrun färg och har även guidefärg så att du enkelt ska få ett jämnt resultat. Tycker du att det är svårt att nå vissa områden på kroppen? Ashley Graham tipsar om hur du kan göra! 

– Jag har lärt mig ett så bra hack för att komma åt hela ryggen! Pumpa lite mousse på baksidan av en träslev och använd den som en ryggkliare för att applicera produkten på ryggen, berättar hon. 

Ashley Grahams favoriter från St.Tropez nya serie: “Self Tan Luxe Body Serum” och “Self Tan Luxe Tan Tonic Drops”

“Self Tan Luxe Body Serum” (499 kr/200 ml) är ett lyxigt brun utan sol-serum för kroppen som vårdar och återfuktar samt ger en långvarig, naturlig och solkysst hy.  

– “Self Tan Luxe Body Serum” är en “game-changer” för mig! Här är hudvårdsingredienser kombinerade med kroppsvård men även en brun utan sol-produkt. Allt som är multifunktionellt får mitt godkännande direkt och det här serumet är som en 3 i 1-produkt! Jag älskar hur lätt den är i konsistensen, hur enkel den är att applicera och att min hud känns återfuktad direkt – den är så annorlunda mot vad jag har testat tidigare. Den torkar på ett par sekunder utan att kladda eller färga av sig. Det betyder att du kan applicera den både under dagen och på kvällen. 

“Self Tan Luxe Tan Tonic Drops” (449 kr/30 ml) är återfuktande BUS-droppar som ger en hälsosam, solkysst lyster efter fyra till åtta timmar. Med dropparna kan du skräddarsy din bränna, ju fler droppar som du använder desto djupare blir tonen. Du kan applicera dem direkt på huden eller blanda med din kräm eller serum. 

– “Luxe Tan Tonic Drops” är min andra favoritprodukt från St.Tropez Self Tan Luxe-serie. Jag kommer ALLTID älska “Purity Face Mist” från St.Tropez, men med BUS-dropparna får jag den där extra hudvårdsboosten. Den är lätt att använda och är i princip som ett serum eller en toner med högpresterande, hudvårdande ingredienser och brun utan sol. Din hud får ett härligt glow! 

Några Glossies får testa en St.Tropez-produkt i aprilboxen!

Under locket på aprilboxen kommer några av er Glossies få testa “Self Tan Luxe Tan Tonic Drops” från St.Tropez i resestorlek (5 ml, ej i full storlek som på bilden ovan)! Förutom att ge en härlig solkysst hy hjälper den till att jämna ut huden och reducera rodnad samtidigt som den återfuktar. 

– Self Tan Luxe Tan Tonic Drops” är ett måste särskilt för de som, likt mig själv, alltid är på språng och som letar efter produkter som ger lyster till huden samtidigt som de har hudvårdande egenskaper, säger Ashley Graham. 

Vinn Ashley Grahams favoritprodukter från St.Tropez!

Under april månad tävlar vi ut två kit från St.Tropez som innehåller några av Ashley Grahams favoritprodukter. Två av er Glossies kommer kunna vinna fem produkter var till ett värde på 1 875 kronor! Varje kit innehåller en fin necessär och följande produkter: 

  • St.Tropez – Self Tan Luxe Tan Tonic Drops (värde 449 kr/30 ml) 
  • St.Tropez – Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse (värde 499 kr/200 ml) 
  • St.Tropez – Self Tan Luxe Body Serum (värde 499 kr/200 ml) 
  • St.Tropez – Self Tan Purity Face Mist (värde 349 kr/80 ml) 
  • St.Tropez – Tan Applicator Mitt (värde 79 kr/st) 

Håll utkik på vår Instagram @glossybox_sweden! Här kommer snart mer information om hur du deltar i tävlingen.  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox