Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

I GLOSSYBOX 2024: 5 produkter du inte får missa

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
Nyfiken på vad du kommer hitta i GLOSSYBOX 2024? Redan nu kan vi avslöja några av produkterna vi packar ner i nästa års rosa boxar! 

Visste du att vi har ett helt team som väljer ut produkterna till GLOSSYBOX? De jobbar hårt för att fylla våra månadsboxar och limited edition-boxar med härliga skönhetsprodukter. Vi vill att varje box ska innehålla den perfekta mixen av olika skönhetskategorier så som makeup, hårvård, hudvård och kroppsvård. Dessutom vill vi ha med produkter från både välkända och nya varumärken. Redan nu kan vi dela med oss av några spoilers för GLOSSYBOX 2024!

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

I GLOSSYBOX januari 2024

Nästa månad, i januari, får alla prenumeranter prova "Cucumber Gel Mask" från Peter Thomas Roth, en ansiktsmask som ger en underbar återfuktning! Samma månad får vissa testa "H20 Micellar Water" från Bioderma, som enligt oss är micellar water-rengöringen number 1.

I GLOSSYBOX februari 2024

"Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick" från Catrice är ett underbart läppstift, med en vacker mörkrosa bärnyans. Den hittar du i februariboxen, där även "Dewy Blush Glossy Cheek tint Papaya" från Ciaté London finns. Dessa två produkter tillsammans med mascara är allt du behöver för den ultimata alla hjärtans dag-looken!

I GLOSSYBOX mars 2024

I marsboxen får alla prenumeranter testa en av våra personliga favoriter, nämligen "Toleriane Sensitive Crème" från La Roche-Posay. Det är vår go-to-ansiktskräm som ger massor av fukt!

I GLOSSYBOX april 2024

Under locket på aprilboxen får alla testa "Eye Line Long Wear Retractable Pencil" i färgen "Twig" från brittiska sminkmärket Delilah Cosmetics. Perfekt för dig som gillar naturlig makeup och föredrar brun eyeliner framför svart.

I GLOSSYBOX maj 2024

"Skin Relief Body Oil Spray" från det hypeade, amerikanska hudvårdsmärket Aveeno är en underbart, återfuktande kroppsolja. Flera av er Glossies får testa den i majboxen!

 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox