Makeup

Team GLOSSYBOX: Här är våra jobba hemma-favoriter just nu

Över ett år av hemmajobb har för många resulterat i nya beautyrutiner. Ta en kik bland våra egna jobba hemma-favoriter just nu, som snabbt gör dig redo för jobbdagen och onlinemöten. 

På GLOSSYBOX testar vi ständigt nya produkter och upptäcker nya favoriter. Nu när vi inte sitter på kontoret utan var sig för och jobbar hemifrån har våra beautyrutiner däremot ändrats en hel del. Här listar fem utav oss i team GLOSSYBOX våra tre jobba hemma-favoriter just nu (vi erkänner, det var inte helt lätt att bara välja tre).

Älskar du också att testa nya beautyprodukter? Starta din prenumeration på GLOSSYBOX idag och upptäck fem skönhetsöverraskningar varje månad. Läs mer här! 

Terese Allert, Chefredaktör  

– I början av pandemin slutade jag sminka mig i princip helt när jag jobbade hemma (det var ju så nice att kunna gå upp en kvart innan jag satte sig framför datorn) men efter ett tag kom sminket tillbaka då det gjorde att jag kände mig piggare och mer i work mode. Däremot använder jag färre produkter än om jag skulle vara på kontoret och jag föredrar de som går snabbt att applicera och ger ett naturligt resultat. 

Vilka produkter är dina jobba hemma-favoriter?
Tanrevel – Spraytan kit
Jag har upptäckt att den perfekta tiden att applicera BUS är direkt på morgonen för att sen duscha av den innan jag går och lägger mig. Det är ju lättare när man är hemma hela dagarna, annars har jag alltid applicerat BUS sent på kvällen. Det gör att färgen blir jämnare och du slipper BUS-fläckar på lakanen. Tanrevels spraytan är en perfekt start på morgonen då du får lite färg direkt samtidigt som den utvecklas under de kommande timmarna. 

Glossier – Cloudpaint
En någorlunda ny upptäckt för mig är krämrouge. Jag har tidigare bara användt blush i puderform men en flytande formula tycker jag ger ett mer naturligt resultat och en mer dewy look. Det här är min favorit som jag nu vill ha i alla färger! Det som blir kvar på fingret efter att jag har duttat på kinderna lägger jag på ögonlocket och näsryggen (som gör att det ser ut som jag gått en promenad i solen!) 

Maybelline – Lash Sensational Sky High Mascara 
Jag går sällan utan mascara, tycker det gör så stor skillnad och gör genast att jag känner mig piggare (och snyggare!). Min senaste favorit är den här megahypade från Maybelline – som verkligen är lika bra som alla säger. 

Vilken look satsar du på i sommar?
– Sommar är för mig synonymt med lättare produkter, som en tinted moisturizer som jämnar ut hudtonen. Sen älskar jag glow och det är ju extra fint på sommaren så liquid highlighter och bronzer finns alltid i sminkväskan. Och vattenfast mascara! 

Vilket blir ditt nästa beautyköp?
– Jag är för tillfället väldigt inne på koreansk hudvård – det är en helt ny värld som har öppnat sig! Där har jag en hel lista på produkter jag vill testa.

Sandra Engström, Art director 

– Sedan vi började jobba hemma skulle jag säga att jag generellt använder mindre smink och vissa dagar väldigt lite. Eftersom man är hemma och har tillgång till sitt eget badrumsskåp finns möjlighet att fixa något under dagen, som att ta lite extra ansiktskräm om jag blivit torr, tillföra håret lite extra leave-in-spray eller lägga en återfuktande mask mellan mötena! 

Vilka produkter är dina jobba hemma-favoriter just nu?
Benefit – They’re Real! Tinted Lash Primer
När jag har full makeup brukar jag ha den här som första steg innan mascaran, men när jag jobbar hemma och inte flänger runt tycker jag att det räcker bra med bara den här. Den är vårdande och fransarna får fin mörkbrun färg men håller sig mjukare än med mascara och dessutom är den lättare att tvätta bort jämfört med mascara. 

Moroccanoil – Color Complete, Protect & Prevent Spray
Det har snart gått ett år (!!) sen jag var hos frisören senast! Därför ger jag håret lite extra kärlek efter duschen med den här sprayen! Den skyddar färgat hår och fungerar som ett leave-in-balsam. Den gör mina frissiga toppar lite mjukare och doftar väldigt gott! 

BYREDO – Blanche EdP
Detta är min go-to-produkt i alla lägen! Parfymen brukade vara mitt sista steg i skönhetsrutinen innan jag skyndade till tunnelbanan men nu är den istället ett sätt att börja hemma-kontorsdagen! Den påminner mig om en mer normal vardag och är rutinen som får mig att känna ”New day, let’s go!” Fräsch subtil doft som inte tar över men ändå finns där! 

Vilken look satsar du på i sommar?
– I sommar välkomnar jag mina fräknar och lägger till en bronzer utöver rouge. Jag vill gärna framhäva den lilla färg jag (förhoppningsvis) kommer få! 

Vilket blir ditt nästa beautyköp?
– Ett läppstift i någon vårig färg! Eftersom mina läppar ofta blir torra föredrar jag återfuktande och mjukgörande läppstift. Sen är det också dags att köpa in årets lager av SPF! 

Filippa Norr Richloow, CX & Operations Manager 

– Min beautyrutin har ändrats drastiskt. Eftersom jag tillbringar största tiden hemma är jag oftast osminkad. Jag låter håret och huden vila och det har gett mig positivt resultat, min hy har mer glow och mitt hår är lenare och starkare än någonsin. 

Vilka produkter är dina jobba hemma-favoriter just nu?
Gilda Liljeblad – Hydrating Toner
Återfuktande ansiktsvatten som jag älskar! Den är perfekt för mig som jobbar framför en skärm. Jag har den alltid på skrivbordet och sprayar två gånger under dagen vilket ger min hy fukt och lyster.

Living Proof –  No Frizz Vanishing Oil
Den här gör under för mitt tunna skandinaviska hår. Den innehåller en molekyl som slätar ut, minskar friss och återfuktar. Tips! Jag brukar använda den på kvällen genom att applicera två till tre droppar i håret, göra en fläta och låta den verka över natten. 

Sunday Riley – Luna Sleeping Night Oil
Det här är mitt hemliga vapen och min måste-ha-produkt. Den lugnar och slätar ut min hy och resultatet syns direkt när jag vaknar på morgonen. Den är ganska dyr men värd varenda krona!

Vilken look satsar du på i sommar?
– Det blir en mjuk och naturlig look. Lite mascara, rouge och bronzer för ett fräscht glow tillsammans med ett fylligt läppglans.

Vilket blir ditt nästa beautyköp?
– Foundation med hyaluronsyra och en läppenna.

Emelie Fransson, Social media manager

– Den största förändringen sen jag började jobba hemma är att jag knappt använder smink på dagarna. Ibland tar jag på mig mascara och fyller i brynen för att se lite fräschare ut men främst satsar jag på hudvårdsprodukter som tar hand om huden under dagen istället. Jag har också börjat använda mer ansiktsmasker nu, då kan jag optimera genom att ha dem på mig samtidigt som jag jobbar. Sånt hann man ju inte innan – perfekt! 

Vilka produkter är dina jobba hemma-favoriter just nu?
Clarins – Radiance-Plus Golden Glow Booster
Ger mig en härligt solkysst look utan att jag behöver använda smink. Känner mig fräschare och tycker att jag ser piggare ut när jag använder den. 

Lumene – Glow Boost Essence
Har blivit besatt av serum med c-vitamin! Tycker den här ger huden en frisk lyster! 

CAIA – That Extra Hydration
Applicera först lite solpuder och avsluta med den här settingsprayen. Den ger både fukt och lyster!

Vilken look satsar du på i sommar?
– En fräsch och glowig look! Och winged eyeliner, det är min grej! 

Vilket blir ditt nästa beautyköp?
– SPF för ansiktet, den börjar ta slut! Och läppenna no.1 från Rebecca Stella Beauty, det har varit min go-to i flera år, rekommenderas! 

Nora Kult, E-Commerce Executive

– Nu när jag jobbar hemma använder jag betydligt mindre smink. Jag låter huden andas genom att skippa foundation och har concealer där jag behöver det. Däremot har jag börjat testa fler nya skönhetsprodukter, så jag går ofta runt här hemma med någon ny ansiktsmask. 

Vilka produkter är dina jobba hemma-favoriter just nu?
NARS – Radiant Creamy Concealer
Den bästa concealern jag testat! Den har en krämig, lätt formula som täcker utan att det ser kakigt ut. 

Dior – Lip Glow Oil
Jag har alltid föredragit läpprodukter som vårdar och ger en glansig finish,  därför är den här perfekt för mig! Min favoritfärg är Pink som ger en naturlig rosa nyans.

Löwengrip – Moisture On The Go Facial Mist
En härlig face mist som återfuktar, luktar otroligt gott och ger ett härligt glow! Jag brukar alltid ha den bredvid mig när jag jobbar för att lätt kunna fräscha upp sminket och återfukta huden vid behov.

Vilken look satsar du på i sommar?
– Min look brukar inte ändras så mycket utan jag satsar alltid på en naturlig, bronzig look med massor av glow!

Vilket blir ditt nästa beautyköp?
– Jag är väldigt sugen på att testa Rejuvenating Eye Gel Patches från Xlash.

Du kanske också vill läsa om:
Sommarens största sminktrender 2021 
GLOSSYBOX Mors dag 2021: Lansering och spoilers
GLOSSYBOX Self-care Sunday: Din lyxigaste hudvårdsrutin

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor