Wellness

Libresse lanserar nytt trosskydd – för alla sorters droppar

Vi har kommit en bra bit på vägen när handlar om mens och att göra det mindre tabubelagt. Men vaginan bjuder på fler överraskningar och droppar som vi inte pratar lika mycket om. För dessa har Libresse nu lanserat ett nytt trosskydd – Dailies Extra Protection.  

Det här inlägget är i samarbete med Libresse som medverkade i GLOSSYBOX april 2021. 

Det som händer i vår V-zone är någonting som många tycker är pinsamt och jobbigt och undviker att prata om – trots att det är helt naturligt och någonting som alla kvinnor upplever mer eller mindre. Bruna flytningar innan mens, svettlukt och fläckar under träningspasset eller några droppar kiss när du nyser.

Olika typer av vätskor och droppar från vaginan är heller inte reserverat för kvinnor i äldre åldrar, vilket många tror, utan kan uppstå när som helst under livet. Även om vi börjat prata en hel del om mens kvarstår allt det där andra som kan komma från vaginan – och det vill Libresse ändra .

Nya droppar när du blir gravid

I samband med till exempel graviditet kan vätskor du tidigare inte upplevt, eller ens visste fanns, dyka upp. Flytningar som du kanske inte tänkte tidigare kan bli mer rika och trots att din mens upphör är det inte ovanligt med stänkblödningar, spotting, när du är gravid. Under graviditeten och efter en förlossning är det också många som upplever urinläckage. kan det kännas tryggt att säkra upp med ett trosskydd som passar för alla typer av dropparoch som kan användas både genom graviditeten men även efteråt 

Libresse trosskydd Dailies Extra Protection kommer i två olika utföranden, regular och long, och är 30 procent mer absorberande, jämfört med Libresse Dailies Fresh. Trosskyddet neutraliserar dessutom lukt och har kurvad passform att det passar dig och dina trosor perfekt 

Visste du att…
64 procent tycker att det är jobbigt att prata om vaginal hälsa?
1 av 4 gravida kvinnor upplever spotting under sina tre första månader som gravid
källa: Libresse

Dailies Trosskydd är 30 procent mer absorberande* och passar alla typer av droppar. Pris: 27,90 kr/24 st. 
*Jämfört med Libresse Dailies Fresh   

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor