Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX oktober 2023: Unboxing Hidden Places

GLOSSYBOX
Skribent och expert9 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
GLOSSYBOX oktober 2023
Upptäck GLOSSYBOX oktober 2023 ”Hidden Places”, en specialdesignad box med inspiration från mystikens värld och fylld med fem lyxiga skönhetsprodukter. Beställ nu och våga utforska nya skönhetshemligheter med oss!Inte redan en Glossie? Bli medlem i GLOSSYBOX och bli en skönhetsexpert du också! Läs mer här!

Gör dig redo för en mystisk höst där du upptäcker ny skönhet och experimenterar med vågade sminkningar! GLOSSYBOX oktober ”Hidden Places” är specialdesignad och innehåller fem produkter till ett värde över 600 kr. Boxen väcker din nyfikenhet till liv och blir din från 149 kr per månad!

Under locket på GLOSSYBOX oktober 2023

GLOSSYBOX oktober 2023

Vi lovar, du vill inte missa vår mystiska oktoberbox! Den specialdesignade ”Hidden Places”-boxen innehåller fem skönhetsprodukter till ett värde på över 600 kr. Bland annat får du prova ett matt läppstift från Teeez Cosmetics, en lyxig ansiktspeeling från Rodial och ett värmeskydd från b.fresh som levererar ultimata ”hot hair goals”. De andra två produkterna får bli en överraskning, men vi kan avslöja att en av dem är en sminkprodukt! Starta en prenumeration nu för att få hem oktoberboxen – kostar endast från 149 kr per månad.

Vill du inte ha spoilers? Klicka här för att beställa hem GLOSSYBOX oktober 2023!

Teeez Cosmetics – Lust Lipstick ”Such a flirt”

GLOSSYBOX oktober 2023

Under locket på oktoberboxen hittar du ”Lust Lipstick” från Teeez Cosmetics, ett matt läppstift berikad med E-vitamin och solrosolja som gör att formulan känns mjuk och behaglig på läpparna. Du får testa det i den bruna nyansen ”Such a Flirt” som har en kall underton och som passar både neutrala såväl som lite mer extravaganta sminkningar. Du får en maximal täckning och ett resultat som håller hela dagen!

b.fresh – Hot Hair Goals Heat Protection Shine Mist

GLOSSYBOX oktober 2023

”Heat Protection Shine Mist” från b.fresh kommer garanterat bli ditt nya go-to värmeskydd i höst! Med hjälp av en formula berikad på botaniska extrakt och aminosyror ger den ett bra skydd när du stylar håret med värmeverktyg. Dessutom adderar den fukt och glans samt ser till att håret håller sig snyggt och glansigt trots regelbunden styling. Självklart finns den gömd i oktoberboxen!

Rodial – Vit C Papaya Enzyme Scrub

I oktoberboxen har vi packat ner ”Vit C Papaya Enzyme Scrub” från Rodial, en lyxig ansiktspeeling som kombinerar en kemisk och fysisk exfoliering med hjälp av jojoba-pärlor och perlitmikrosfärer. Papayaenzymer tar bort döda hudceller medan c-vitamin och hyaluronsyra jämnar ut huden och ger en naturlig lyster.

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox