Hår

Så tar du hand om håret i sommar

Sol och bad sliter en hel del på håret, men med vårdande och stärkande produkter tar du enkelt hand om sommarhåret! 

Artikeln är i samarbete med BC Bonacure som deltar i GLOSSYBOX juni 2022. 

Du har säkert inte missat hur viktigt det är att skydda huden mot solens UV-strålar, men visste du att detsamma även gäller håret? Solen påverkar hårets kvalitet och kan missfärga ditt färgade eller slingade hår. Utöver att skydda det med en sjal, keps eller solhatt ligger hemligheten för ett friskt och välmående sommarhår i de produkter du använder, både i duschen och efteråt. 

Några Glossies hittar en hårprodukt från BC Bonacure i sin box i juni! 

Fukt är ledordet när det är dags för schamponering, inte minst eftersom du kanske väljer att tvätta håret oftare än vanligt efter salta bad och varma dagar. BC Clean Performance Moisture Kick Shampoo rengör håret skonsamt samtidigt som det hjälper till att bevara optimal fuktnivå för en lätt känsla i håret. Schampot bidrar även till att motverka uttorkning. Varje vecka är det dessutom optimalt att fylla på fuktdepåerna lite extra genom att addera en hårinpackning till din hårvårdsrutin. BC Clean Performance Color Freeze Treatment är en intensivt återuppbyggande och krämig behandling för färgbehandlat hår. Låt verka i tio minuter! 

Om du inte vill lägga så lång tid på att styla och vårda håret efter tvätt kan du sträcka dig efter en produkt som kombinerar båda delarna, som BC Clean Performance Moisture Kick Spray Conditioner. Här hittar du flera vårdande ingredienser som liknar de vi använder i hudvård. Spraya i handdukstorrt hår för att ge en daglig fuktboost, skydda mot fönvärme och ge en hälsosam glans. 

Om Bc Bonacure Clean Performance 

BC Bonacure har uppdaterat både förpackningar och innehåll för att kunna erbjuda produkter som är ännu snällare mot miljön. De har bland annat 100 procent vegansk formula som är 99 procent biologiskt nedbrytbar. Det går också snabbare att skölja ur balsamet vid tvätt vilket gör att det krävs 50 procent mindre vatten. Förpackningarna består till 97 procent av återvunnen plast och är helt återvinningsbara. BC Clean Performance innehåller inga sulfater, parabener, silikoner, mineralolja eller artificiella färger men en avancerad vegansk teknologi med ingredienser med inspiration från hudvård.

Läs mer!
Skalpmassage: Så ger du hårbotten en avkopplande massage
En hårolja kan vara lösningen på alla dina hårproblem
Så skapar du sommarglow med ansiktsolja

 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor