Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

I GLOSSYBOX augusti: Skäm bort huden med The Body Shop ”Body Butter”

Terese Allert
Skribent och expert3 år sedan
View Terese Allert's profile
Var tredje sekund säljs ett Body Butter från The Body Shop någonstans runt om i världen. Vi förstår varför! I GLOSSYBOX augusti får du en full size Body Butter, vilken av fyra dofter finns i din box? Älskar du också att upptäcka nya skönhetsprodukter? Signa upp dig idag och få hem en välfylld GLOSSYBOX varje månad. Ta del av vårt senaste erbjudande här! 

Visste du att The Body Shops Body Butter har funnits i över 30 år? Allt började hemma i köket hos The Body Shops grundare Anita Roddick. Hon höll på att blanda till en ny fuktkräm då hennes dotter, som stod bredvid, sa ”det ser ut som smör för kroppen”. Det blev startskottet för den omåttliga populära produkten som 1992 lanserades med sin första doft, mango. 

The Body Shop Body Butter: nu mer hållbar än någonsin! 

Nu har det ikoniska kroppssmöret fått sig ett lyft, både vad gäller hållbarhet och formula. Den nya generationens body butter kommer i  förpackning av 100 procent återvunnen plast och ingredienser som, till minst 95 procent, är av naturligt ursprung. Det klassiska Community Fair Trade-producerade sheasmöret köps från kvinnoorganisationen Tungteiya Women’s Association i Ghana.  

Samtliga body butters är dessutom certifierade av The Vegan Society, återfuktar i upp till 96 timmar och har en kladdfri formula. En favorit från förr som nu är tillbaka i sortimentet är Avocado Body Butter, som några Glossies får testa i augusti (och som är min personliga favorit bland dofterna!).

No time to waste! Klicka dig vidare för att ta del av vårt senaste erbjudande där du kan klicka hem din första box (innehållandes Body Butter) till superpris. Läs mer här! 

Mango, Almond Milk, Argan eller Avocado. I månadens GLOSSYBOX har vi fyllt alla boxar med Body Butter från The Body Shop. Vilken doft som finns i just din box får du upptäcka när du gläntar på locket! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Terese Allert
Skribent och expert
View Terese Allert's profile
glossybox