Hudvård

Så skapar du sommarglow med ansiktsolja

Ansiktsolja är inte bara till för torr vinterhy, den passar även utmärkt för extra glow när det är sommar. Så här kan du använda den!

En ansiktsolja är en riktigt multifunktionell produkt! Den hjälper främst till att kapsla in fukt (men är i sig inte fuktgivande) vilket gör att den passar utmärkt att kombinera med fuktkräm för ett mjuk och smidig hud. Det går utmärkt att avsluta sin hudvårdsrutin med olja även på sommaren, då de även ger ett fint glow. Tänk däremot på att olja är en väldigt koncentrerad produkt och att du bara behöver några droppar för ansikte och hals.

Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

I GLOSSYBOX juni 2022 hittar du Radiance Face Oil ”Flora no. 1”, Mitchell & Peach. Det är en närande ansiktsolja fullpackad med kraftfulla och naturliga antioxidanter och vitaminer som plumpar huden och ger mer lyster. 

1. Ansiktsolja i hudvårdsrutinen

Oljor är utmärkta för att bland annat jämna ut hudtonen, minska synligheten av ärr och pigmenteringar samt ge näring till huden. Använd den i slutet av din hudvårdsrutin, under eller över din fuktkräm.

2. Ansiktsmassage med olja

Vill du skapa känslan av att du har varit på ansiktsbehandling, även om du befinner dig i sommarstugan? Då behöver du två saker: en ansiktskolja och ett massageverktyg så som en gua sha-sten eller ansiktsroller (även fingrarna duger gott och väl!). Avsluta din hudvårdsrutin med olja och kicka igång blodcirkulationen. Du kommer vakna med ett nytt och fint glow!

3. Blanda olja med makeup

En ansiktsolja i kombination med makeup skapar ett fint, naturligt lyster. Testa att applicera på kindbenen innan du lägger din bas eller blanda i din foundation och applicera över hela ansiktet. Sommarglow på burk!

Läs också: GLOSSYBOX juni 2022 – Unboxing Summer Rendezvous

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor