Hudvård

Hudvårdsserien som behandlar både orenheter och fina linjer

Filorga Age-Purify är hudvårdsserien för dig som vill kombinera både en effektiv anti age-behandling med att ta hand om orenheter. Upptäck de fyra produkterna: rengöring, mask, serum och kräm.

Artikeln är i samarbete med Filorga som medverkar i GLOSSYBOX oktober 2022.

När du var yngre kanske du tänkte att när linjer och rynkor väl börjar smyga sig på i huden, då är blemmor och finnar ett minne blott. För många är verkligheten dock en annan. Akne och obalans i huden hör inte bara till tonårstiden och kan dyka upp oavsett ålder, och samtidigt som andra hudtillstånd. Då kan en hudvårdsserie som både kombinerar anti age-behandling med att behandla en hud i obalans vara rätt för dig!

I GLOSSYBOX oktober får några Glossies testa Age-Purify Intensive Serum

Filorgas Age-Purify-serie är framtagen av experter inom estetisk medicin och dermatologi och verkar för en jämnare och mer klar hud samtidigt som produkterna ger ett skydd mot föroreningar. De har en mattande och återfuktande textur som passar extra bra för den kombinerade eller feta hudtypen. Produkterna innehåller bland annat Hyaluro-Youth CX som är en ingredienscocktail bestående av hyaluronsyra, peptider och glykopeptider som har en plumpande och utjämnande effekt för korrigering av rynkor och fina linjer.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Det kombineras med Dermo-rescue CX som består av fem micropeelande syror, zink och vegetabiliskt extrakt som ger korrigering mot blemmor och en hud i obalans. Sist men inte minst hittar vi skyddande polysackarider som ger huden ett skydd och stöter ifrån föroreningar. Age-purify-serien består av fyra olika produkter, läs mer om dem här nedan!

Hudvårdsrutin med Filorga Age-Purify

Filorga Age-purify: Rengöring

Gelrengöring som blir till ett skum i kontakt med vatten. Går ner på djupet och har en exfolierande effekt. Torkar inte ut huden utan verkar återfuktande och mjukgörande. Används inte för att ta bort makeup kring ögonen.
Age-Purify Clean, 315 kr/150 ml.

Filorga Age-purify: Mask

Mask i lera som du applicerar på rengjord hud. Lägg ett rikligt lager och låt verkar i tio minuter, skölj av med vatten. Verkar djuprengörande på huden utan att torka ut. Efterlämnar en frisk känsla. Använd en till två gånger per vecka.
Age-Purify Mask, 555 kr/75 ml.

Filorga Age-purify: Serum

Dubbelverkande serum som verkar mot både orenheter, fina linjer och rynkor. Applicera på rengjord hud morgon och kväll. Serumet innehåller botaniska extrakt som gör att du får en långtidsverkande effekt då hudens mikrobiom balanseras. Den är även anti-inflammatorisk i sin sammansättning.
Age-Purify Intensive Serum, 755 kr/30 ml.

Filorga Age-purify: Kräm

Precis som serumet är krämen dubbelverkande och arbetar mot orenheter och anti-age, samtidigt som den är fuktbevarande och fuktgivande. Arbeta in krämen på rengjord hud både morgon och kväll. Använd serumet innan du går vidare till fuktkrämen.
Age-Purify Cream, 755 kr/50 ml.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor