Hoppa till huvudinnehåll
Hår

Morris Hair: Hårvård med fokus på naturliga ingredienser

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Utan onödiga tillsatser och med fokus på det håret vill ha. Morris Hair erbjuder högkvalitativa produkter med ingredienser hämtade från naturen. Vi berättar mer om det nya, svenska hårvårdsmärket! Artiklen är i samarbete med Morris Hair som medverkar i GLOSSYBOX april 2022. 

Har du hört talas om Morris Hair? Om inte – låt oss berätta mer! Det är nämligen ett svenskt hårvårdsmärke som grundades för lite mer än ett halvår sedan (men som redan nu går att hitta på bland annat Lyko!). Bakom varumärket står just Morris Sahin som har varit i branschen i över 25 år där han jobbat med flertalet varumärken, ägt frisörsalonger och själv varit frisör. Nu satsar han på Morris Hair – professionella hårvårdsprodukter med naturliga ingredienser som inte gör hål i plånboken. 

– För mig var det viktigt att ta fram produkter som innehåller det bästa du kan ge ditt hår, med fokus på att hitta ingredienser från naturen. På så sätt får du det bästa resultatet och bibehåller en bra kvalitet på ditt hår, säger han. 

I GLOSSYBOX april 2021 får alla Glossies testa Intense Repair Shampoo från Morris Hair. 

I månadens GLOSSYBOX får du möjlighet att bekanta dig ytterligare med varumärket genom Intense Repair Shampoo som alla Glossies får testa. Schampot rengör skonsamt och tar hand om svagt, torrt och skadat hår. Med hjälp av bland annat mango-olja, som är rikt på vitaminer, mineraler och fettsyror får ditt hår lyster och styrka samtidigt som rosenolja (rosa mosqueta oil) återfuktar hår och hårbotten. Synergin av aktiva ingredienser gör håret hälsosammare och friskare! 

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Utöver Morris Hairs Repair-serie finns även schampo, balsam och hårmasker som är inriktade på att ge håret extra volym, fukt eller som verkar färgbevarande. Gemensamt för hela sortimentet är att produkterna är veganska och att parabener och sulfater har uteslutits. 

– Många är vana vid att hårvårdsprodukter ska löddra väldigt mycket och gillar den känslan men i själva verkar skadar det i längden kvaliteten på håret. Därför är produkterna från Morris Hair bland annat sulfatfria och med 90 procent naturliga ingredienser, säger Morris. 

Inte redan en Glossie? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig här! 

Läs mer:Unboxing GLOSSYBOX april 2022 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox