Hoppa till huvudinnehåll
Makeup

Dina go to-produkter (från Oriflame) för höstens ögonmakeup

GLOSSYBOX
Skribent och expert9 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile
Oriflame
Trender kommer och går – men sminkväskans makeup-hjältar består. Med en definierande mascara och en högpresterande ögonskuggsborste är det svårt att misslyckas med höstens ögonmakeup.  Vi visar upp två favoriter från Oriflame.

Artikeln är i samarbete med Oriflame som medverkar i GLOSSYBOX oktober.  

Varumärket Oriflame kan inte ha gått någon förbi. I över 50 år har den svenska beautyjätten skapat produkter till skönhetsälskare runt om i världen. Med allt ifrån makeup och doft till hud-, hår och kroppsvård i sin portfölj är det lätt att hitta nya favoriter från Oriflames stora sortiment.

Oavsett om du föredrar en minimalistisk makeup eller satsar på det lite mer vågade finns det två produkter som alltid kommer se till att din ögonmakeup är on point – en mascara och en ögonskuggsborste. I GLOSSYBOX oktober får några av er testa en av dessa produkter från Oriflame. Är det just du som hittar 5-in-1 Wonder Lash Mascara eller Blending Brush under locket?

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Intensiva fransar från Oriflame

Fråga vilken makeupprodukt som används mest, och svaret blir med största sannolikhet mascara! Oriflame har ett stort utbud av olika mascaror, 5-in-1 Wonder Lash Mascara ger dig supersvarta och ultradefinierade fransar. Den böjer, definierar och lyfter fransarna – precis vad vi önskar oss av en mascara!  

För bästa resultat: Böj fransarna med en ögonfransböjare och tryck applikatorn mot fransrötterna. Sick-sacka sedan uppåt för att komma åt alla fransar. Upprepa för extra volym!  

Oriflame
Köp 5-in-1 Wonder Lash Mascara här

Oriflames borste för sömlös ögonskugga

Tona, sudda och blenda ut – för att få till den perfekta sotningen på ögonlocket krävs det en ögonskuggsborste som fördelar produkten på bästa möjliga sätt. Med Blending Brush får du en fluffig borste i bred design som ger en smidig och sömlös look. Dessutom är den designad med hållbara material och förpackningar.  

Psst! Vill du att resultatet ska vara så länge som möjligt? Grunda ögonskuggan med en ögonskuggsprimer.  

Oriflame
Köp Blending Brush här

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox