Hoppa till huvudinnehåll
Hår

För ett hälsosamt hår med en balanserad hårbotten utan mjäll!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert9 månader sedan
View Louice Tapper Florén's profile
balanserad hårbotten
Har du problem med en kliande hårbotten eller mjäll? Då måste du läsa vidare om Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo från Vichy som kan vara räddningen för ditt hår. Det reducerar upp till 100 % av synlig mjäll och upprätthåller en balanserad hårbotten.Artikeln är i samarbete med Vichy som medverkar i GLOSSYBOX september 2023.Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Ett vackert hår startar med en balanserad hårbotten! Visste du att det motsatta, en obalanserad hårbotten, kan leda till mjällbildning? I din hårbotten finns dels propionibakterier och stafylokokbakterier, dels jästsvampen Malassezia. Enligt undersökning från 2016 bildas mjäll när det uppstår en obalans mellan dessa bakterier. Mjäll är ett vanligt hårbottenproblem som både män och kvinnor kan drabbas av, så om du lider av det är du inte ensam!

För att få bukt på mjäll eller din känsliga, kliande hårbotten behöver du alltså behandla den obalanserade hårbottnen. ”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” från Vichy kan vara precis det som du behöver! Schampot motverkar känslan av obehag orsakad av mjäll samt både rengör och bidrar till att upprätthålla den naturliga balansen i hårbotten.

 

Reducerar upp till 100 % av synlig mjäll

balanserad hårbotten

”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” är inget vanligt schampo som du använder ett par gånger i veckan. Det är snarare en behandling som du behöver använda kontinuerligt i fyra veckor för att se resultat. Bland annat hjälper den till att reducera upp till 100 % av synlig mjäll* samtidigt som den förebygger återkommande mjäll i upp till sex veckor**. Dessutom finns det en dokumenterad effekt på att schampot avlägsnar synlig mjäll redan efter första användningen och ger en omedelbar lugnande effekt. Den ger effekt utan att torkar ut håret.

* Konsumenttest i Italien på 262 personer efter 2 veckors regelbunden användning. ** Kosmetokliniskt test på 45 personer efter 4 veckors användning.

 

Innehåller en formula med aktiva ingredienser

Formuleringen i ”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” bygger på Selendium DS-teknologi med aktiva ingredienser, som rengör och (efter fyra veckors användning) upprätthåller den naturliga balansen i hårbotten. Huvudingredienserna är en procent Selendisulfid som har en rengörande och antibakteriell effekt och en procent salicylsyra som exfolierar och rengör.

Finns för både torrt och normalt/fett hår

balanserad hårbotten

Vichys Dercos Technique-serie består av två olika schampon. ”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” för torrt hår och Dercos Technique Anti-Dandruff Dermatological Shampoo” för normalt/fett hår. Båda är baserade på samma avancerade Selendium DS-teknologi och balanserar hårbottnen samt reducerar synlig mjäll och förebygger nya utbrott av mjäll i upp till sex veckor. I septemberboxen får vissa Glossies testa ”Dercos Technique Anti-Dandruff Dermatological Shampoo” för torrt hår!

Köp ”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” för torrt hår från Vichy här!Köp ”Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo” för normalt/fett hår från Vichy här!

Så använder du Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo

  1. Applicera Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo i hårbotten på vått hår.
  2. Massera försiktigt och låt verka i två minuter.
  3. Skölj sedan ur.
  4. Använd varje dag i fyra veckor och därefter en gång i veckan för att underhålla effekten.

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

 

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox