Hår

Tävling med Björk! Vinn 4 hårprodukter från Björk

”Skydda Torr” från Björk är en av produkterna som vi packade ner i GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023. Vårt vackra påskägg är tyvärr utsålt nu men här kommer en extra beautytreat! Torsdagen 6 april startar vår tävling med Björk på vår Instagram, där du kan vinna fyra vårdande hårprodukter. Läs mer om Björk och hur du deltar i tävlingen här nedan.

Artikeln är i samarbete med Björk som medverkade i GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2023.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Björk är ett svenskt hårvårdsmärke med veganska och hållbara produkter som är bra för både dig och miljön. För att du ska få bästa möjliga resultat har deras produkter tagits fram i samarbete med erfarna hårvårdsproffs, samtidigt som de är formulerade med utvalda ingredienser. Dessutom produceras produkterna i Sverige! Nu har du chans att vinna fyra fullsize-produkter från Björk, med ett totalt värde på 996 kronor.

Tävling med Björk: de här produkterna du vinna!

Björk – Skydda Torr

tävling björk

”Skydda Torr” från Björk är ett värmeskydd för håret i torr sprayform med en viktlös och skonsam formula med ros- och blåbärsextrakt. Ger en lätt stadga, naturlig glans och motverkar frissigt hår. Dessutom har den en lyxig, fräsch doft av persika. Ger ett omedelbart skydd mot slitage från värmeverktyg upp till 210 grader samt mot luftfuktighet. Passar alla hårtyper!

Köp Skydda Torr från Björk (239 kr/200 ml) här!

Så får du mjuka, romantiska lockar

  1. För bästa resultat rekommenderar vi att du lockar torrt och rent hår.
  2. Börja med att applicera ”Skydda Torr” i torrt hår innan du börjar locka håret med lock- eller plattången. Det torra värmeskyddet torkar fort och skyddar håret mot värmen från stylingverktyget. Snåla inte med värmeskyddet! Borsta sedan ut håret ordentligt och vänta tills det har torkat helt.
  3. Ha inte för hög värme på stylingverktyget. ”Skydda Torr” skyddar mot värme upp till 210 grader, men ställ gärna in en lägre värme mellan 180 till 200 grader för att inte skada håret i onödan.
  4. Du kan antingen dela upp håret i partier eller skippa det här momentet helt (som vi gör i reelen här nedan). Gör det som känns enklast för dig!
  5. För att få ett livligare hår rekommenderar vi att du varierar hållet som du lockar håret åt. Rulla upp en lagom bred slinga på stylingverktyget. Håll kvar locken i sju till tio sekunder och släpp sedan.
  6. När du har lockat igenom hela håret är det bra om du låter lockarna svalna helt innan du borstar ut håret.

Du kan vinna en helt ny hårrutin från Björk

I vinstkitet ingår utöver ”Skydda Torr” tre produkter från Björk som hjälper dig att förnya din hårrutin: ”Fukt Hydrate Shampoo”, ”Fukt Hydrate Conditioner” och ”Tämja Multi Use Leave In Tamer”.

Björk –Fukt Hydrate Shampoo

tävling björk

”Fukt Hydrate Shampoo” från Björk gör att håret känns silkeslent! Den innehåller en näringsrik formula med björkextrakt, arganolja och solrosolja som återfuktar och lugnar hårbotten.  Passar torrt, frissigt och färgat hår. Applicera schampot i fuktigt hår och massera in ordentligt i hår- och hårbotten. Upprepa för att rengöra håret på djupet.

Köp Fukt Hydrate Shampoo från Björk (249 kr/300 ml) här!

Björk –Fukt Hydrate Conditioner

tävling björk

Likt ”Fukt Hydrate Shampoo” hjälper ”Fukt Hydrate Conditioner” från Björk dig att få mjukt, vackert hår. Innehåller samma näringsrika formula som schampot: björkextrakt, arganolja och solrosolja. Balsamet lugnar hårbotten samtidigt som det boostar håret med fukt. Applicera efter schampo och massera in i håret. Låt verka en till tre minuter innan du noggrant sköljer ut produkten.

Köp Fukt Hydrate Conditioner från Björk (249 kr/250 ml) här!

Björk – Tämja Multi Use Leave In Tamer

tävling björk

”Tämja Multi Use Leave In Tamer” från Björk är en multifunktionell, näringsrik leave in-kräm som tämjer och skyddar samtidigt som du får ett silkeslent hår. Med hjälp av panthenol, solros- och björkextrakt reparerar, vårdar och skyddar den håret mot både värmeverktyg och UV-strålar. ”Tämja Multi Use Leave In Tamer” är perfekt att använda i din vardagliga hårvårdsrutin och särskilt om du ska föna håret efter din hårtvätt. Krämen ger en vacker glans som varar hela dagen. Applicera i nytvättat och fuktigt hår innan du borstar, fönar eller stylar håret. Du kan även applicera ”Tämja Multi Use Leave In Tamer” i torrt hår för att reducera friss och för en ”nyklippt” känsla.

Köp Tämja Multi Use Leave In Tamer från Björk (259 kr/150 ml) här!

Så här deltar du i tävlingen med Björk

För att delta i GLOSSYBOX tävling med Björk behöver du göra följande:⁣
1. Följ @glossybox_sweden ⁣och @bjorkhair på Instagram
2. Gilla bilden⁣
3. Tagga 2 vänner⁣ och dela med dig av ditt bästa hårtips.
4. Reposta på din story för en större chans att vinna!⁣

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är meddelade!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor