Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

The Man Box nummer 1 2022 – se hela innehållet

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
The Man Box är GLOSSYBOX skönhetsbox speciellt framtagen för män. I årets första The Man Box har vi packat ner fem produkter som du direkt kan ställa upp på badrumshyllan. Läs mer om hela innehållet här! The Man Box säljs i limiterad utgåva och ingår inte i prenumerationen. Läs mer och beställ här! 

Oavsett om du brukar skämma bort dig själv (eller någon annan) med våra boxar eller om det här är första gången du hört talas om dem så hoppas vi att du kommer uppskatta årets första The Man Box som är en härlig spring edition-utgåva. För endast 169 kronor får du testa på hela sex produkter som bland annat rengör och återfuktar ansiktet. Vi har samlat vad den innehåller här nedan!

Mer intresserad av att börja prenumerera på GLOSSYBOX? Läs mer här!  
CeraVe – Foaming Cleanser

Du kanske har hört talas om CeraVe? Med 3 essentiella ceramider har CeraVe blivit en essentiell älskling i mångas hudvårdsrutin och blivit viral på TikTok. Den skummande rengöringsoljan är optimal för normal till fet hud, avlägsnar smuts och överflödig talg samtidigt som den är uppfriskande och rengör skonsamt. Med hjälp av hyaluronsyra bevaras hudens naturliga fuktnivå. Samtliga produkter från CeraVe är parfymfria. Glöm inte att alltid följa upp din rengöring med en återfuktande kräm för att bevara hudens fuktnivå.

Bulldog – Original Moisturiser

Bulldogs mjukgörande fuktkräm för ansiktet, "Original Moisturiser", är speciellt utvecklad för män och dess hud. Den innehåller aktiva ingredienser som återfuktar och livar upp huden. Det är en allround-kräm som du kan använda både på morgonen och kvällen, då den absorberas snabbt utan att kännas fet eller klibbig. Innehåller grönt te, E-vitamin, gröna alger och en blandning av essentiella oljor.

Bic – Bic Bamboo

Låt oss presentera BICs första certifierade koldioxidneutrala produkt med ett handtag gjort av bambu från ansvarsfulla källor. Rakbladet har fem rörliga blad vilket säkerställer en extremt nära rakning varje gång du ska raka dig. Den är dessutom utrustad med ett precisionsblad som gör det enklare att komma åt på mer besvärliga områden. "Bic Bamboo" kommer i en 100 procent återvinningsbar förpackning gjord av 50 procent återvunnet papper. Förpackningen innehåller ett handtag och två rakblad.

Poolar Men – Ice Eye Contour

Huden under och kring ögonen är betydligt tunnare än övrig hud i ansiktet, vilket gör den mer känslig och utsatt. Det är också det område som snabbast kan avslöja om vi sovit för lite eller att huden har åldrats. Det går visserligen inte att vrida tillbaka klockan eller stanna tiden – men det går att addera en återfuktande ögonkräm för ett ge ett mer piggt och vaket intryck.

Monu Skincare – Hydrating Mask

Om en återfuktande kräm är en del av den dagliga hudvårdsrutinen är en återfuktande mask det du applicerar då och då för att ge huden det där lilla extra. "Hydrating Mask" kan användas på två olika sätt. Antingen låter du den verka på rengjord hud innan du sköljer av den (tips: applicera innan dusch så kan den göra sitt jobb medan du duschar) eller så behåller du den på över natten för en extra intensiv kur.

This Works – Deep Sleep Pillow Spray

Hur du mår och hur kroppen känns efter en dålig natts sömn (eller ännu värre: flera sömnlösa nätter i rad) gissar vi att vi inte behöver förklara ytterligare. Om du har svårt att komma till ro när det är dags att sova, testa att spraya "Deep Sleep Pillow Spray" på kudden. Den bästsäljande produkten innehåller lavendel, kamomill och vetiver som alla har en lugnande inverkan på kropp och sinne. Den hjälper dig att somna snabbare och gör så att du vaknar piggare och fräschare.

Läs mer om The Man Box nummer 1 2022 och beställ här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox