The Man Box | GLOSSYBOX SE

THE MAN BOX<br>ISSUE 2: SUMMER ESSENTIALS

Vi har fyllt Issue 2: Summer Essentials med fem handplockade favoriter som borde vara en självklarhet i varje mans groomingrutin. Du får fem klassiska och användbara produkter utvalda för daglig användning. Upptäck dina nya “summer essentials”!

ISSUE 2: SUMMER ESSENTIALS

ISSUE 2:SUMMER ESSENTIALS


Njut av sommarens varma dagar medan vi på The Man Box uppdaterar ditt badrumsskåp med säsongens hetaste produkter! Upptäck 5 handplockade favoriter anpassat efter säsong. Boxen blir den för endast 169 kr. Dessutom får du credits att handla nya produkter för på lookfantastic.se som har över 600 populära märken där du kan välja och vraka mellan. 

Köp dina nya groomingprodukter för endast 169 kr!

KÖP NU

UPPIGGANDE BLICK

Väck dina trötta ögon med en svalkande Eye Cool Gel från MONU SKIN. Mörka ringar och påsar under ögonenreduceras samtidigt som huden återfuktas.Du får snabbt resultat och huden kring ögonområdet upplevs omedelbart piggare. Passar perfekt för alla hudtyper! Produkten har ett värde av hela 310 kr!

Köp dina nya groomingprodukter för endast 169 kr!

KÖP NU

-417 LEVERERAR EN DUBBELVERKANDE ANSIKTSMASK

Ge din hud en nystart med - 417 Time Control Firming Radiant Mud Mask. Den dubbelverkande masken tar bort döda hudceller och ger näring till huden med en unik blandning av leror från Döda havet. På bara några minuter känns huden renare och fräschare. De röda och vita lerorna i masken rengör huden och absorberar överflödig olja och smuts.

Köp dina nya groomingprodukter för endast 169 kr!

KÖP NU

Hair & Body Shampoo är en innovativ rengöring från [3D]MEN

Ta din grooming till nästa nivå med [3D]MEN. De högteknologiska produkterna erbjuder lösningar för den moderna mannens krav på hårvård och styling och är speciellt anpassade efter mäns behov. Den innovativa rengöringen Hair & Body Shampoo är en unikprodukt som fungerar både som en duschgel och schampo i ett, utan att kompromissa med kvaliteten. Produkten följer principerna av[3D] Tricho-System för att [1] aktivera hårrötterna, [2] fräscha upphårbotten och [3] stärka håret.

Köp dina nya groomingprodukter för endast 169 kr!

KÖP NU

Se mer på Instagram @Themanbox