Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

Kora Organics hämtar det bästa från naturen

GLOSSYBOX
Skribent och expert8 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Miranda Kerr är supermodellen som blev beautyentreprenör och som skapat Kora Organics. Här hittar du hudvård med ekologiska ingredienser från naturen.  

Artikeln är ett samarbete med Kora Organics som medverkar i GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023. Beställ boxen här! 

Kora Organics är hudvårdsmärket som använder det bästa naturen har att erbjuda för att skapa effektiv hudvård utan kompromisser. Bakom de populära produkterna står entreprenören och modellen Miranda Kerr. Med ett personligt intresse för hälsa och välmående var det en självklarhet att skapa produkter som värnar om både naturen och användaren. När produkterna såg dagens ljus för 15 år sedan var hon en pionjär inom den så kallade clean beauty-rörelsen genom att vara den första som lanserade certifierad ekologisk hudvård i Australien.  

Sedan dess har produkterna spridits världen över och numera är även samtliga tillverkade med nedbrytningsbara, återvunna och återvinningsbara material. Som GLOSSYBOX-prenumerant kan du nu enkelt introduceras till varumärket genom att klicka hem vår limiterade julbox. I den glittrande necessären hittar du nämligen bästsäljaren “Turmeric Brightening & Exfoliating Mask", en lystergivande och exfolierande ansiktsmask som ökar cellförnyelsen i huden.  

Läs mer om hela innehållet i GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023 här.

Tre andra produkter du inte får missa!  

Noni Glow Face Oil

Näringsgivande och lätt ansiktsolja som mjukgör med antioxidanter och essentiella fettsyror från ekologiskt noniextrakt, nyponolja, granatäppleolja och havtornsolja.  

Plant Stem Cell Retinol Alternative Serum

Dubbelverkande serum med certifierad ekologisk blandning av naturligt retinol som effektivt men skonsamt motverkar synliga ålderstecken och ger en återfuktande boost.  

Turmeric Glow Moisturizer 

Närande och djupt återfuktande creme som riktar in sig mot hyperpigmenteringar, mörka fläckar, glåmighet samt fina linjer och rynkor.  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox